Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vlastimir Vukadinovic: „Mă aştept să fim o nucă tare pentru Energia"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.01.2014

Vlastimir Vukadinovic, tehnicianul Concordiei Chiajna, aşteaptă de la băieţii săi să facă un meci cât mai bun împotriva celor de la Energia Rovinari, cel puţin la fel de bun precum cel din tur, atunci când Chiajna a cedat la doar 6 puncte în faţa oltenilor, scor 93-99.

„Mă aștept ca băieții să dea tot ce au mai bun și să fim o nucă tare pentru Energia, aşa cum am reușit și în meciul tur. Rovinariul joacă un baschet rapid și are pe fiecare post jucători cu calități individuale excelente", a declarat Vukadinovic pentru TotalBaschet.

„Cel mai mult mă bucură faptul că au revenit cei doi jucători fără de care jocul nostru a suferit mult spre finalul turului, mă refer la Vasile Ștefan și Nemanja Petrovic, amândoi antrenându-se foarte bine în ultimul timp și fiind dornici să revină pe parchet. Totuşi, avem şi o problemă în lot, Ciprian Țelinoiu fiind accidentat, acesta are o problemă la călcâi și va absenta aproximativ două săptămâni", a încheiat tehnicianul.

Confruntarea dintre Energia Rovinari şi Concordia Chiajna se va disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 19:00. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!