Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vor victoria pentru Nikola Ilic !

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.12.2012

Sala Polivalentă, Craiova
duminică, 9 decembrie
ora 20:00

live, Digi Sport 3

  Fișa meciului  

Ziua de duminică programează un singur duel în Liga Naţională de Baschet masculin, unul extrem de atractiv. Campioana en-titre a României se deplasează la Craiova, acolo unde va întâlni pe SCM "U" alături de aproximativ 4000 de suporteri care vor fi prezenţi în noua Sală Polivalentă din localitate. Jocul este programat să debuteze la orele 20:00, transmisiunea fiind asigurată de Digi Sport 3.

Partida va debuta cu un moment de reculegere în memoria celui care a fost Nikola Ilic, fostul sportiv al prahovenilor care a cedat lupta cu o boală ce nu i-a lăsat nicio speranţă. De asemenea toţi jucătorii ploieşteni vor purta banderole negre în semn de recunoştinţă pentru tot ceea ce Ilic a realizat pentru CSU Ploieşti.

SCM "U" Craiova continuă parcursul excelent în LNBM. Chiar şi fără Miskovic, gazdele au la activ un bilanţ de opt victorii şi trei înfrângeri ce îi plasează pe poziţia a 2-a în clasament, după liderul CSM Oradea. De partea cealaltă prahovenii sunt în căutarea formei care i-a consacrat, aflându-se pe poziţia a 8-a cu şapte succese şi trei înfrângeri.

În ceea ce priveşte partida, se anunţă un duel echilibrat şi interesant în acelaşi timp. Cătălin Burlacu&Co. vor încerca să întrerupă seria de cinci victorii consecutive pe teren propriu, înregistrate de către trupa lui Andjelko Mandic. Mai mult ca sigur Dado Arnautovic va miza pe un joc sub panou, acolo unde craiovenii sunt ceva mai vulnerabili. Un alt aspect important ce trebuie luat în considerarea de oaspeţi este limitarea părtrunderilor lui Rade Dzambic, liderul de pe teren al afitronilor. În schimb, principalul atu, care ar putea face diferenţa, al craiovenilor este lipsa presiunii.

Istoria confruntărilor ne indică faptul că în ultimii 4 ani cele două combatante s-au întâlnit de 8 ori. De două ori craiovenii au surprins adversarul, ultima victorie fiind consemnată pe 31 octombrie 2010, în timp ce campioana en-titre şi-a adjudecat celelalte şase jocuri. De data aceasta, date fiind prestaţiile de până acum ale oponenţilor, partida este deschisă oricărui rezultat, însă cu siguranţă prahovenii vor da totul pe teren pentru a-i dedica victoria fostului lor coleg.

Brigada de arbitri desemnată să oficieze jocul este formată din Grigoraş Laurenţiu, Stoica Ciprian şi Drugău Sorin, comisar fiind Olaru Ion.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!