Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Ne vom concentra 100%, U BT Cluj este o echipă dificilă”

Sergiu Vicaș

Sergiu Vicaș
23.01.2015

CSM-U Oradea a ieşit victorioasă în partida din etapa precedentă pe terenul campioanei CSU Asesoft Ploieşti, scor 101-100. Cel care a adus victoria în tabăra bihorenilor a fost Vujadin Subotic, jucător care a înscris coşul câştigător în ultima secundă a partidei.

În urma acestei partide, jucătorul orădenilor a oferit o declaraţie în exclusivitate pentru cititorii TotalBaschet. Componentul echipei antrenate de către Cristian Achim a vorbit despre duelul precedent, cât şi cum va aborda următoarea partidă, făcând următoarele afirmaţii:

„Meciul de la Ploieşti a fost unul cel puţin interesant. Am meritat să-l câştigăm deoarece am dominat partida pe tot parcursul acesteia. Chiar dacă a fost o victorie importantă pentru noi, trebuie să uităm această confruntare şi să ne gândim la următorul joc.

Trebuie să ne concentrăm 100%, U BT Cluj-Napoca a dat dovadă până acum că este o echipă dificilă care poate să pună oricând probleme dacă sunt lăsaţi să-şi facă jocul. Trebuie să conştietizăm consecinţele primei partide pe care am jucat-o împotriva lor din acest sezon”, ne-a declarat Vuja.

De amintit este faptul că în tur CSM-U Oradea a suferit cel mai dezastruos eşec din acest sezon, U-BT câştigând acea partidă cu scorul de 94-60.

Duelul dintre CSM-U Oradea şi U BT Cluj-Napoca va avea loc vineri de la ora 18:00, locaţia fiind Arena „Antonio Alexe”.

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!