Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Timba este un adversar periculos și consider că au demonstrat acest lucru pe parcursul sezonului”

Dan Oancia

Dan Oancia
13.02.2015

CSM U Oradea o va întâlni în etapa a XIX-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe BC Timba Timișoara, în sala „Antonio Alexe”. „Urșii” vin după o înfrângere fără drept de apel suferită pe teren propriu, contra campioanei CSU Asesoft Ploiești, în vreme ce gazdele de mâine au pierdut la liderul Steaua București cu scorul de 75-92.

Înaintea jocului de mâine, Vujadin Subotic trage un semnal de alarmă cu privire la gruparea oaspete. Timba este un adversar periculos și consider că au demonstrat acest lucru pe parcursul sezonului. E posibil ca această echipă să fi avut potențial pentru mai multe victorii, însă e cert că formează o echipă deosebit de periculoasă. Îmi amintesc de meciul nostru direct din tur, când am luptat cu ei până la final pentru victorie. Este un adversar cu calitate. Noi trebuie să fim pregătiți mental și fizic pentru acest meci. Este limpede că ne dorim și vrem să câștigăm acest meci, a declarat Subotic, potrivit csmoradea.ro.

Întrebat de jocul din tur, atunci când și-a trecut în cont 32 de puncte și nouă recuperări, baschetbalistul orădenilor spune că performanța s-a datorat în special echipei. Îmi amintesc, desigur, de acel meci. A fost o performanță deosebită, dar a fost o consecință a jocului colectiv. Aceasta este eticheta echipei noastre. Nu suntem interesați de performanțe individuale. Cu siguranță au fost și vor mai fi astfel de seri, oricare dintre noi are potențial pentru astfel de evoluții, însă echipa noastră are un anumit sistem conceput pentru a aduce rezultate favorabile echipei. Dacă cineva poate să iasă în evidență cu astfel de contribuții este în regulă, dar nu facem un scop din asta și nu abordăm meciurile în acest mod”, a menționat Vujadin Subotic.

Orice absență contează. Din păcate noi am avut parte de foarte multe probleme de acest gen pe tot parcursul acestui sezon. A trebuit să ne adaptăm din mers și să găsim soluții de a fi competitivi fără colegii noștri accidentați. Nu e ușor deloc, dar treaba noastră este să jucăm și să încercăm să câștigăm. Nu putem să ne plângem de aceste lucruri pentru că asta ar însemna să nu ne concentrăm asupra muncii pe care o avem de depus. Ne străduim să pregătim meciurile adevcat și încercăm să jucăm în condițiile existente. Scopul nostru rămâne același și anume să repetăm, cel puțin, performanța din sezonul trecut, a conchis capitanul lui CSM-U Oradea.

Foto: Roby Boros 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!