Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: "Vom merge la Cluj-Napoca pentru a da tot ce avem noi mai bun"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
18.10.2014

CSM-U Oradea și U Banca Transilvania își dau întâlnire duminică, 19 octombrie, pe parchetul Sălii Sporturilor "Horia Demian".

Ambele grupări au probleme cu indisponibilitățile, aspect adus în discuție și de Vujadin Subotic. Baschetbalistul ex-iugoslav a prefațat duelul de mâine, promițându-le fanilor că bihorenii se vor strădui să obțină un rezultat pozitiv.

"Ne-am confruntat încă de la început cu probleme medicale. Accidentările celor doi jucători români sunt destul de serioase care necesită timp îndelungat de recuperare. Din cauza acestor accidentări nu ne-am putut antrena așa cum trbuie, dar în această săptămână am avut mai mulți jucători la pregătiri, așadar vom începe cu antrenamentele puternice, care reprezintă principala noastră armă. La Cluj-Napoca vom merge desigur pentru a da tot ceea ce avem noi mai bun și vom încerca să câștigăm meciul."

*Foto: Oradea Best Photo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!