Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vujadin Subotic: „Vreau să transmit tuturor fanilor noștri un mare mulțumesc pentru sprijinul lor”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.03.2015

Vicecampioana României la baschet masculin, CSM-U Oradea, se află într-o situație extrem de delicată în acest moment, având la activ 3 eșecuri consecutive. Acum, cu ocazia etapei a 23-a din LNBM, elevii lui Cristian Achim se vor deplasa la Craiova pentru un duel crucial în privința play-off-ului cu SCM Universitatea. 

Site-ul nostru a luat legătura cu unul dintre pionii de bază ai formației bihorene, Vujadin Subotic, care ne-a vorbit despre situația din sânul echipei, dar și despre duelul din Bănie. Muntenegreanul a ținut să mulțumească tuturor fanilor trupei roș-albastre pentru faptul că sunt alături de echipă, chiar dacă aceasta traversează o perioadă mai neagră în această perioadă. 

„Craiova a avut parte de foarte multe schimbări în acest an, dar, în același timp au avut și foarte multe meciuri, așadar au avut ocazia să învețe cum să joace alături de jucătorii noi. Pentru noi, obiectivul în acest meci este victoria și numai victoria. Nu suntem într-o situație bună în acest moment, dar avem totul în mâinile noastre, așadar, dacă vom câștiga următoarele partide atunci vom avea asigurată calificarea în play-off și atunci vom avea timp să pregătim ceea ce urmează și să dăm tot ce avem mai bun din noi. Este într-adevăr un sezon foarte dificil pentru noi, dar nu renunțăm. Vreau să transmit tuturor fanilor noștri un mare mulțumesc pentru sprijinul lor chiar dacă avem o perioadă mai grea și sper să rămânem uniți până la sfârșit”, a sublininat Vuja pentru TotalBaschet

După înfrângerile cu Energia, Târgu Mureș și Mediaș, CSM-U Oradea a ajuns la un total de 10 eșecuri stagionale, având în tot acest timp 11 victorii. După partida de la Craiova, orădenii vor mai da piept în sezonul regulat cu BCM U Pitești și BC Timișoara, meciuri extrem de importante pentru Subotic și compania în economia calificării în play-off. 

Confruntarea dintre SCM U Craiova și CSM-U Oradea este programată sâmbătă seara de la ora 20:00 în Sala „Ion Constantinescu” din Craiova. Duelul va putea fi urmărtit în direct pe postul de televiziune DigiSport. 

*Foto: Răzvan Păsărică (sportpictures.eu) 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!