Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Vukasin Mandic este noua extremă a lui CSU Asesoft Ploiești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
01.08.2012

Vukasin 'Vule' Mandic este noul achiziție a lui CSU Asesoft Ploiești, notează site-ul oficial al campioanei. În vârstă de 30 ani, jucătorul sârb măsoară 2.02 metri și evoluează pe poziția 3.

Născut pe 7 iunie 1982, la Vrsac, Mandic și-a început cariera alături de Borac Cakac. Ulterior el a jucat la Steaua Roșie Belgrad. Vukasin a trecut apoi la Hapoel Galil Elyon (Israel), jucând apoi la Zlatorog Lasko (Slovenia), Swisslion Takovo (Serbia), Ment Vaassilakis, Ermis Lagkada și AEK Atena (toate Grecia). În ultimul sezon, Mandic a jucat la Apoel Nicosia (Cipru), unde a fost coleg cu Nikola Jovanovic (ex-BC Timișoara).

Mandic are experiență în cupele europene, jucând de-a lungul carierei în competiții precum EuroCup, EuroChallenge respectiv Liga Adriatică.

În anul 2002, 'Vule' a participat la Campionatul European de tineret, având medii de 7.2 puncte și 1.0 recuperări pe meci.

Prin legitimarea lui Mandic devine limpede faptul că Arvydas Cepulis nu va mai reveni la echipa prahoveană.

Acesta este cel de-al 3-lea transfer al verii pentru prahoveni după Robert Nyakundi și Adrian Tudor. În momentul de față CSU Ploiești are sub contract cinci sportivi străini în condițiile în care a prelungit șederile lui Aleksandar Vlahovic, Darius Hargrove și Vladimir Tica.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!