Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Walter De Raffaele: „Sincer, cred că arbitrii nu au avut o zi prea bună astăzi”

Walter De Raffaele: „Sincer, cred că arbitrii nu au avut o zi prea bună astăzi”

Umana Reyer Venezia s-a impus marți, 24 ianuarie, cu scorul de 95 la 90 în fața lui U-BT Cluj-Napoca și a obținut a șaptea victorie în grupa A a 7DAYS EuroCup. Meciul a avut o conotație mai specială pentru Walter De Raffaele, antrenorul italienilor, care a condus pentru a 400-a oară un joc al venețienilor.

Iată ce a declarat De Raffaele la conferința de presă organizată după încheierea partidei:

A fost un meci foarte important împotriva unei echipe care și-a schimbat fața pentru că a înlocuit trei jucători și au adăugat trei baschetbaliști foarte buni, precum am văzut în această seară. La începutul partidei, am fost mereu în fața lor și am luptat pe durata întregului meci. Acesta este cel mai important lucru. Am reușit să îi învingem în ambele jocuri, un rezultat important. Sincer, cred că arbitrii nu au avut o zi prea bună astăzi. Au permis prea multe. Dar asta se poate întâmpla. În cele din urmă am reacționat și fiecare a contribuit.

Walter De Raffaele a preluat banca tehnică a Umanei Reyer Venezia în 2016 și a reușit să conducă echipa spre câștigarea a două titluri naționale (2017, 2019), o cupă a Italiei (2020), cât și spre câștigarea FIBA Europe Cup în 2018.

În acest sezon, vișiniii au un bilanț de 7-5 în EuroCup și 8-8 în liga Italiei, acolo unde se clasează pe locul 7. Pentru Venezia urmează duelurile cu Scafati și cu Cedevita Olimpija Ljubljana.

*foto: eurocupbasketball.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!