Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Watson şi Ikonic, cei mai buni oameni ai Stelei în victoria cu Energia

Andrei Militaru

Andrei Militaru
01.12.2014

Steaua a câştigat partida disputată pe teren propriu cu Energia Târgu Jiu, în etapa a noua a Ligii Naţionale, scor 88-84 şi a rămas invincibilă în această ediţie de campionat. Chiar dacă au avut un start bun, pentru gazde a urmat o cădere inexplicabilă în joc în sfertul al treilea. A fost nevoie de strălucirea a doi jucători stelişti, Travis Watson şi Goran Ikonic, care au făcut spectacol în sfertul al patrulea şi au evitat prima înfângere pentru Steaua în actualul sezon.

Watson, pe lângă cele 20 de puncte înscrise, a avut o eficienţă medie de 34 de unităţi. El a stat pe parchet aproape 33 de minute, reuşind 8/12 de 2 puncte şi 4/7 de la linia de libere. Americanul a recuperat 14 mingi, a oferit două pase decisive şi a făcut 2 capace, cifre care l-au transformat în cel mai bun jucător de pe teren. Reamintim că Watson a fost desemnat de totalbaschet.ro MVP-ul etapei a noua, el fiind primul jucător de la Steaua CSM Eximbank care primeşte această distincţie.

La fel de bine a evoluat şi Goran Ikonic, cu cele 20 de puncte înscrise Energiei. Însă, bosniacul a avut o eficienţă mai scăzută, doar 18 unităţi şi 2 recuperări. El a bifat 3/4 de 2 puncte, 4/8 de 3 puncte şi 2/2 de la linia de libere.

Alte prestaţii bune în meciul cu Energia au avut Everett, cu 13 puncte şi Barac, cu 12. Aceşti patru jucători au fost motorul Stelei în partida cu formaţia gorjeană, asigurând un nou succes pentru roş-albaştri, care se menţin lideri ai campionatului.

* FOTO: Răzvan Păsărică (fotoreporter totalbaschet.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!