Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Weekend fierbinte pentru iubitorii de streetball

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.06.2011

Sfârşit de săptămână extrem de atractiv pentru iubitorii baschetului de stradă. Nu mai puţin de trei competiţii de Streetball se vor desfăşura în acest week-end în Bucureşti, Timişoara şi Târgu Jiu, organizatorii punând la bătaie premii consistente.

La Bucureşti, pe terenurile Institutului Politehnic din Bucureşti, se va desfăşura probabil cei mai mare turneu de Streetball din Europa de Est, Sport Arena Streetball, unde pe parcursul a trei zile de întreceri sunt aşteptaţi peste 1000 de sportivi şi cam toţi atâţea spectatori. Organizatorii evenimentului anunţă multe surprize pentru participanţi, dintre acestea făcând parte şi concertul rapper-ului Adrian Tuţu, care va avea loc duminică după amiază. Tuţi va compune imnul oficial Sport Arena Streetball, care va fi lansat în acest weekend.
Pentru a accesa programul meciurilor apăsaţi aici.

Vineri, 17 iunie debutează ediţia a IV-a a celui mai mare concurs de streetball din vestul ţării: Streetball Club 30 Timişoara. Astfel începând cu această ediţie evenimentul va fi unul sub egida FIBA, forul european considerând că întrecerea prezintă un nivel ridicat atât tehnic cât şi organizatoric. Taxa de inscriere la categoriile peste 18 ani este de 60 de RON per echipă, în timp ce premiile sunt de 2000 RON (locul 1 masculin) şi 1200 RON (locul 2 masculin) respectiv 1200 RON (locul 1 feminin) şi 800 RON (locul 2 feminin). Jocurile vor avea loc pe terenurile (sala) Universităţii de Vest Timişoara.

Tot începând de vineri, la Târgu Jiu, va avea loc ediţia a doua a Streetball-ului care se va desfăşura pe terenurile de baschet din cadrul Complexului Sportiv “Municipal” din Târgu Jiu. Înscrierile se pot face la adresa de e-mail office@sportingorj.ro, însă ele vor deveni oficiale doar după şedinţa tehnică de vineri, atunci când se va stabili şi sistemul şi programul competiţiei, în funcţie de numărul de echipe înscrise. Şedinţa tehnică este programată pentru vineri, 17.06, la Complexul Sportiv, începând cu orele 17:00.

Site-ul totalbaschet.ro vă urează multă baftă pe terenurile din cadrul Institutului Politehnic din Bucureşti, Universităţii de Vest Timişoara respectiv Complexului Sportiv “Municipal” din Târgu Jiu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!