Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Wilhelm Brosser este noul jucător al lui BC Laguna Sharks

Wilhelm Brosser este noul jucător al lui BC Laguna Sharks

În sezonul 2022-2023, Liga Națională de Baschet Masculin va avea două formații noi: CSM Târgu Mureș și BC Laguna Sharks. Trupa din București a efectuat o mulțime de transferuri în ultima săptămână, cel mai nou fiind cel al lui Wilhelm Brosser.

În vârstă de 26 de ani, Brosser a petrecut trei sezoane la U-BT Cluj-Napoca, două la BC CSU Sibiu și unul la CS Rapid București. Anul trecut, după două stagiuni în Liga I, la Agronomia București, Brosser a revenit în Liga Națională, unde a strâns 2.2 puncte și 1.5 recuperări în maioul alb-vișiniu.

La BC Laguna Sharks, Brosser va evolua sub comanda lui Daniel Nelson care, până acum, și-a construit o formație doar cu jucători autohtoni. Iată cum arată, în acest moment, lotul echipei bucureștene: Radu Paliciuc, Vlad Cozea, Radu David, Matei Constantinescu, Marc Mitrică, Călin Stoian, Tiberiu Pușcașu, Bogdan Stăncuț, Cristian Mâinea, Vasile Odagiu, Willy Brosser.

Cu șase sezoane petrecute în Liga Națională, Brosser este unul din cei mai experimentați jucători ai „rechinilor”. Acesta are în palmares trei cupe ale României și un titlu de campion.

*foto: Facebook – Baschet Rapid

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!