Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Davis, fost jucător al Stelei, convocat în lotul naționalei SUA pentru calificările FIBA World Cup

Will Davis, fost jucător al Stelei, convocat în lotul naționalei SUA pentru calificările FIBA World Cup

Will Davis II, fost baschetbalist la CSA Steaua București, va face parte din nou din lotul Team USA pentru calificările la FIBA World Cup 2023. Acesta vine în locul lui Noah Vonleh, potrivit anunțului USA Basketball.

Davis s-a regăsit și în fereastra din noiembrie 2021 a calificărilor, când a evoluat într-un meci și a marcat 4 puncte, pe lângă 4 recuperări și 2 assist-uri. De asemenea, a fost selecționat și pentru calificările la FIBA AmeriCup, ajungând SUA să treacă de Mexic cu 95-76. În acel joc, Davis a adunat 10 puncte, 5 recuperări și un capac în 20 de minute.

În ultima stagiune, acesta a evoluat în G-League pentru South Bay Lakers, Raptors 905 și College Park Skyhawks, dar și în Argentina la Regatas Corrientes.

Team USA o să joace în această fereastră a calificărilor împotriva naționalelor din Puerto Rico (1 iulie) și Cuba (4 iulie), ambele în deplasare. În lot sunt patru jucători care joacă în alte campionate decât NBA sau G-League, printre colegii lui Davis urmând să fie Jordan Bell, Quinn Cook, Justin Jackson sau David Stockton.

Will Davis a evoluat în LNBM pentru CSA Steaua în 2019/2020, când a terminat cu medii de 8.1 puncte, 3.4 recuperări și 0.5 intercepții, având 56% la două puncte și 36.4% la trei.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!