Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Will Paul: „Suntem cu toții cu moralul bun”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
29.02.2016

Galben-albaștrii merg cu moralul ridicat la Târgu Mureș, pentru confruntarea cu echipa locală BC Mureș, după ce în etapa precedentă au făcut un joc bun pe teren propriu, cu liderul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Will Paul spune că echipa sa este dornică să facă un meci bun și va încerca să își adjudece victoria în partida de diseară. 


 „Am avut meciuri grele cu Târgu Mureș în acest sezon, în unele dintre ele am fost aproape de un rezultat bun,  în altele nu. Suntem dornici să facem un meci bun, să jucăm bine și reflectăm asupra ceea ce ar trebui să facem pentru a câștiga. În meciul cu Oradea am fost aproape, pe final, puteam să câștigăm. Suntem cu toții cu moralul bun, trebuie să uităm ce a fost și să ne concentrăm acum pe ce trebuie să facem pentru a învinge”, a declarat Will Paul.


CSU Sibiu joacă azi cu BC Mureș Târgu Mureș, la Sala Sporturilor Tg. Mureș, de la ora 18. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!