Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

William Franklin: "Toţi anii mei de baschet au fost daţi peste cap de o singură lovitură"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
08.11.2011

Sezonul trecut a reuşit eventul în Tunisia, iar anul acesta se pregătea să evolueze în România la CSM Oradea. Din păcate pentru el sorţii nu i-au fost favorabili. William Franklin s-a accidentat de două ori, odată în partida amicală cu U Mobitelco Cluj-Napoca, iar a doua oară în returul Cupei României cu BC Miercurea Ciuc, fiind diagnosticat cu ruptură de ligamente.

Conducerea orădeană s-a orientat rapid pe piaţă şi l-a legitimat pe sârbul Gedimina Navickas, o achiziţie ce s-a dovedit,, până la această oră, a fi inspirată.

William Franklin s-a aflat joia trecută la meciul pe care orădenii l-au susţinut cu CS Otopeni, iar Total Baschet a profitat de acest lucru. Jucătorul american a afirmat că se simte bine însă va pleca din Oradea cu regretul că nu a putut arăta publicului de ce este în stare.

A trecut o deja o lună şi ceva de la operaţie. Mă simt mult mai bine, recuperarea decurge aşa cum trebuie, încet, pas cu pas, zi cu zi simt că devin din ce în ce mai puternic. Nu mai stau mult la Oradea, zilele acestea vom pleca acasă unde voi sta alături de familia mea şi mă voi recupera, voi merge la doctor şi vom avea grijă de mine. Plec însă cu un regret că nu am putut arăta publicului care este adevărata mea valoare însă cine știe ce ne rezervă viitorul.

Referitor la operaţie "Will" declară că a decurs bine şi că în aproximativ 4-5 luni îşi va reveni. De asemenea acesta a subliniat faptul că toţi anii săi de muncă a fost daţi peste cap de această accidentare.

Operaţia a decurs foarte bine şi în 4-5 luni mi s-a spus că voi fi bine, mă voi putea antrena. Astfel că poate până la finalul sezonului mă voi face bine, rămâne de văzut. Oricum nu doresc să mă grăbesc doresc să revin doar cand sunt apt 100% nu doresc alte probleme. Acum că merg acasă e posibil să stau 9 luni, cu siguranţă mă voi face bine în 9 luni (râde). Sper să joc din nou, atât îmi doresc. Nu am avut probeleme serioase înainte de această accidentare. În momentul în care am fost lovit parctic toţi anii mei de baschet, anii mei de muncă au fost daţi peste cap de o singură lovitură, însă mă bucur că e ok.

Întrebat despre accidentarea pe care a suferit-o la acelaşi genunchi în perioada în care se afla în Germania, Franklin ne-a declarat că nu a fost ceva grav însă sunt şanse ca şi acest lucru să fie unul dintre factori.

Da, este adevărat că m-am accidentat în Germania, însă nu a fost ceva foarte grav. Am stat 3 zile şi după aceea am revenit fără probleme pe teren. Posibil să fi fost ca o bombă cu ceas, o accidentare care s-a lăsat aşteptată. Oricum doctorul mi-a spus că am muşchii foarte dezvoltaţi şi probabil nu am simţit.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!