Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

William Franklin vorbește despre finala campionatului cu CSU Asesoft Ploiești

Radu Bărăian, Lucian Călinescu

Radu Bărăian, Lucian Călinescu
30.05.2014

William Franklin, căpitanul formației CSM Oradea, a vorbit pe scurt pentru TotalBaschet despre meciurile pe care echipa sa le va juca în compania celor de la CSU Asesoft Ploiești în finala Ligii Naționale de Baschet Masculin. Primele două confruntări se vor juca la Ploiești sâmbătă, 31 mai, respectiv duminică, 1 iunie.

„Este finala campionatului și chiar nu contează cine joacă, de fiecare dată vor fi meciuri intense. Mă aștept ca ambele echipe să joace din greu pentru a-și îndeplini obiectivul, acela de a deveni campioana României. Ploieștiul are o echipă foarte bună și o istorie bogată”, a spus Franklin.

Franklin poate fi unul dintre jucătorii decisivi pentru Oradea în această serie din finală cu Asesoft, americanul având evoluții foarte bune în cele 6 meciuri jucate până în prezent. Conducătorul de joc are medii de 10.0 puncte, 6.2 pase decisive, 3.2 recuperări, dar și 2.0 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 14.2.

Oradea și Ploiești s-au întâlnit exact de 2 ori în actuala stagiune, prahovenii impunându-se de fiecare dată, 99-91 în fieful bihorenilor, respectiv 79-66 în Sala „Olimpia”. 

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!