Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Wisseh stabileşte noul reper stagional la puncte marcate

Adrian Micinic

Adrian Micinic
16.01.2012

Jaytornah Wisseh, conducătorul de joc al echipei CSU Atlassib Sibiu, a stabilit un nou record absolut de puncte marcate într-un meci în actuala ediţie de campionat. Sportivul american a izbutit această performanţă în etapa a 16-a din sezonul regulat, împotriva lui CSM Oradea.

În pofida eşecului suferit, scor 101-108, echipierul Sibiului a avut o prestaţie solidă. El a izbutit 8/12 la aruncările de două puncte, 5/11 la trei puncte şi 10/11 la aruncările de pedeapsă pentru un total de 41 puncte marcate. Wisseh a contribuit cu 9 pase decisive, 4 recuperări, 3 intercepţii şi a pierdut posesia mingii de trei ori pentru un coeficient de 43 la eficienţă.

El se află la cel de-al 6-lea meci de campionat şi al 7-lea în acest sezon competiţional când depăşeşte pragul de 30 puncte. Performanţa lui Wisseh o depăşeşte pe cea a lui Josh Brown, stabilită în tur şi care a fost de 40 puncte marcate.

De asemenea, Jay depăşeşte pragul de 40 la eficienţă pentru a doua oară în acest sezon. Americanul a avut 42 la acest capitol împotriva lui BC Mureş. Astfel, statistic sa din partida de la Oradea este cea mai bună de la venirea în România. Totuşi, Wisseh nu a reuşit să depăşească performanţa colegului său Kaylone Riley, care deţine recordul stagional absolut. Acesta este de 46.

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!