Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Xavier Rathan Mayes, alături de Washington Wizards în NBA Summer League

Xavier Rathan Mayes, alături de Washington Wizards în NBA Summer League

Xavier Rathan Mayes, fostul jucător de la BC CSU Sibiu, se află în lotul lui Washington Wizards pentru NBA Summer League.

Formația din capitala SUA a pierdut meciul jucat ieri, 10 august, în fața echipei similare de la Sacramento Kings. Echipa din California a câștigat cu scorul de 89-75 partida desfășurată în Las Vegas.

Xavier Rathan Mayes a jucat 11 minute în acest joc și nu a reușit să marcheze după ce a ratat două aruncări de la 3 puncte și una de 2 puncte. Fundașul a strâns 5 recuperări, o pasă decisivă, un capac, două turnovers și 1 la capitolul „+/-”.

Washington Wizards mai are de jucat în Las Vegas cu Brooklyn Nets și Milwaukee Bucks.

Xavier Rathan Mayes a jucat 15 partide pentru BC CSU Sibiu în stagiunea precedentă și a avut medii statistice de 19.1 puncte, 5.7 recuperări, 5.0 pase decisive, 1.0 intercepții și 3.1 mingi pierdute pentru 18.4 la eficiență.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu undercat _ :

    si ui asa
    statistica de la Sibiu va ramane on top for XRM desi probabil ar fi multumit si cu jumate la W.Wiz.

    cu 2 ani în urmă (11.08.2021)
    • uplifter:

      XRM
      Când nu aveți astfel de jucători va plângeți ca nu ii aveți, când în sfârșit ați avut un asemenea jucător, ziceți ca joaca numai pt statistica proprie...
      XRM este un jucător mult peste puterea campionatului romanesc. Ca nu ați reușit la Sibiu să-l integrați in echipa, asta e altceva.
      Astfel de jucători ca el, sau ca un Dykes, Zeno sau Richard, sunt făcuți sa aibă o doza de egoism în ei pt ca valoarea le permite sa facă asta. Ei își asuma multe, ceea ce colegii lor din echipa n-ar face-o din mai multe motive: valoare, personalitate, etc.
      Ce sa zic, dacă n-a fost bine cu el, poate ca va fi mai bine cu jucătorii pe care ii veți avea anul asta, sigur nu vor fi genul lui XRM.

      cu 2 ani în urmă (12.08.2021)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      pai da..
      cand nu avem jucatori buni ne plangem ca nu avem, normal :). Cand avem jucatori buni si joaca sub astpetari, ne plangem, iar normal. Ca nu am reusit sa-l integram.. asta nu-i normal.
      Cat despre premonitiile de genu, sigur nu vor fi de genul XRM, sunt vax albina. Cu XRM, n-am facut mare branza, fie el bun sau rau, fie din vina lui sau a altora, dar n-a mers ok si asta e un fapt. Deci avem nevoie de altceva, mai bun pentru noi ;)

      cu 2 ani în urmă (12.08.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!