Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Yordan Minchev și-a găsit angajament după despărțirea de CSU Sibiu

Yordan Minchev și-a găsit angajament după despărțirea de CSU Sibiu

Yordan Minchev, fostul jucător al lui CSU Sibiu, și-a găsit un nou angajament după despărțirea de formația galben-albastră. Bulgarul s-a întors în țara sa natală și a semnat cu Balkan Botevgrad.

În această vară, Minchev a fost unul dintre cei doi baschetbaliști din Bulgaria care au semnat cu CSU Sibiu. Extrema de 25 de ani a venit în România după ce, în trecut, jucase la Levski Sofia, Vrsac, MZT Skopje, PBC Academic, Istanbul BȘB, OSE Lions și Atomeromu SE.

În cele 11 meciuri jucate în angrenajul lui Tomas Rinkevicius, Minchev a avut medii de 6.6 puncte și 7.7 recuperări, cu un procentaj al aruncărilor din acțiune de 35%.

Totuși, în urmă cu trei săptămâni, CSU Sibiu a anunțat despărțirea de Minchev, acesta fiind înlocuit cu Marc Loving. Baschetbalistul născut în Sliven nu a rămas prea mult timp fără echipă, iar joi, 7 decembrie, a fost anunțat de către Balkan Botevgrad.

În prezent, gruparea din vestul Bulgariei se află pe poziția a cincea în campionat, având un bilanț de șase victorii și patru înfrângeri, la fel ca Spartak Pleven și Rilski Sportist.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!