Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Comagic: "Ne dorim să protejăm avantajul terenului propriu"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.11.2013

Zarko Comagic a prefațat confruntarea CSM-ului cu Steaua CSM Bucureșt, contând pentru etapa a 10-a în sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

"Steaua CSM este o echipă bine echilibrată pe posturi. Formează un grup foarte experimentat și capabil să joace un baschet de calitate. Este o echipă care a arătat foarte bine în anumite partide din acest sezon. Știm ce trebuie să facem pentru a limita forța acestei echipe. Trebuie să facem totul pentru a nu juca în termenii impuși de adversar.

Din punct de vedere individual l-aș remarca în mod deosebit pe Virgil Stănescu pentru experiența deosebită, valoarea propriu-zisă și pentru fizicul impresionant pe care îl folosește în favoarea echipei sale. Totuși, așa cum spuneam, Steaua este o echipă experimentată și bine construită. Trebuie să ne apărăm foarte bine tot meciul, la toate pozițiile și indiferent de numele jucătorilor care se vor afla pe parchet. Până la urmă trebuie să-i oprim pe toți, cheia acestui meci nu este să oprim un anume jucător. Ideea este să le contracarăm jocul colectiv, pentru că aceasta este principala lor armă.

Desigur noi trebuie să tratăm acest meci cu seriozitate, iar ținând cont de dificultățile peste care am trecut să încercăm să ne autodepășim pentru a obține victoria. Vom încerca să protejăm avantajul terenului propriu. Este ceva ce ne dorim foarte mult și cred că acesta este principalul nostru avantaj în acest meci."

De asemenea, Zarko a vorbit despre condiția sa medicală, respectiv de forma și nivelul antrenamentelor echipei:

"Mă simt bine. Am încercat să revenim la normal în această săptămână, însă cred că resimțim cu toții problema medicale și lipsa de antrenament. Săptămâna trecută a fost extrem de greu pentru fiecare dintre noi. Dar, vreau să cred că problemele de sănătate sunt în urma noastră.

Toată echipa răspunde în manieră pozitivă după cele întâmplate. Facem tot ce depinde de noi pentru a recupera zilele în care nu ne-am antrenat. Avem întreaga săptămână la dispoziție pentru a ne pregăti corespunzător pentru următorul joc.

Nivelul antrenamentelor mi se pare apropiat de cele obișnuite, chiar dacă forma noastră sportivă nu este cea mai bună în acest moment. Văd pe fețele colegilor și pe modul în care se pregătesc că fiecare se simte bine din punct de vedere medical."

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!