Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Djuric este noul jucător al lui CSO Voluntari

Zarko Djuric este noul jucător al lui CSO Voluntari

În cursul acestei dimineți, CSO Voluntari a anunțat că Zarko Djuric va evolua în sezonul 2020-2021 pentru formația alb-albastră. Acesta se alătură proiectului coordonat de Ionuț Georgescu și va juca din nou sub comanda lui Sasha Ocokoljic.

Zarko Djuric și-a început cariera în stagiunea 2011-2012, când a îmbrăcat echipamentul lui KK Sloboda Uzice. De atunci, jucătorul sârb a mai trecut pe la KK Smeredevo 1953, KK Vardar, KK Jolly Jadranska Banka, Swiss Central Bank Luzern, BK Levicki Patrioti Levice, CSA Steaua EximBank București și Zalakeramia-ZTE KK.

În sezonul 2018-2019, când baschetbalistul de 1m98 a jucat la Steaua, acesta a înregistrat 12.8 puncte, 6.5 recuperări și 1.5 pase decisive. Anul trecut, în Ungaria, Djuric a strâns 7.8 puncte și 4.8 recuperări în aproape 25 de minute petrecute în medie pe parchet.

Sunt foarte bucuros și entuziasmat pentru oportunitatea și provocarea pe CSO Voluntari mi le-a oferit prin acest proiect. Întoarcerea în baschetul românesc mi s-a părut o alegere naturală, firească, întrucât am deja o experiență frumoasă în Liga Națională. A fost una dintre cele mai ușoare decizii pe care a trebuit să le iau în cariera mea.
Știu că voi fi o parte dintr-o organizație ambițioasă, însetată de succes! Doar dacă te uiți la creșterea din ultima perioadă îți dai seama de acest lucru și unde vii de fapt. Propunerea CSO Voluntari m-a făcut să realizez faptul că mi-ar plăcea foarte mult să pun umărul la ceea ce clubul vrea să obțină și sper ca împreună să putem scrie o poveste de succes pentru baschetul românesc!”, a declarat Djuric pentru pagina oficială de Facebook a lui CSO Voluntari.

Reamintim că celelalte două transferuri efectuate de CSO Voluntari în această săptămână sunt Vlad Moldoveanu și Marcu Badiu.

*foto: fiba.basketball.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!