Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zarko Djuric, primul străin din lotul lui Dinamo pentru următorul sezon

Zarko Djuric, primul străin din lotul lui Dinamo pentru următorul sezon

CS Dinamo București a perfectat un nou transfer pentru stagiunea 2023/2024 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în echipamentul alb-roșu urmând să evolueze și Zarko Djuric.

Ex-iugoslavul a petrecut ultimii doi ani la CSA Steaua București, iar în 2022/2023 a adunat 20 de partide pentru formația roș-albastră, 18 fiind în Liga Națională. Djuric a terminat cu medii de 14.7 puncte, 4.8 recuperări și 1.8 pase decisive, iar din spatele arcului de cerc a avut un procentaj de 42.2%. El a suferit o accidentare pe parcursul stagiunii și ultima dată a fost pe parchet pe 8 februarie, într-un duel cu CSM Târgu Jiu.

Sosit în România prima oară pentru sezonul 2018/2019, Zarko Djuric a jucat pe lângă Steaua și la CSO Voluntari, alături de care a câștigat Cupa României în 2021. În trecut, noul jucător al celor de la Dinamo a adunat meciuri în Serbia, Croația, Danemarca, Elveția, Slovacia, Macedonia de Nord și Ungaria.

Dinamo a adus până acum un jucător nou înaintea lui Djuric, pe Alexandre Maticiuc, și acesta evoluând pe parcursul sezonului trecut în LNBM, la SCM Timișoara.

Formația din Șoșeaua Ștefan cel Mare îi are sub contract și pe Andrei Mandache, Ștefan Grasu, Sasha Son, Alexandru Moroșanu, David Pătru, respectiv Luca Alexandru. Sotiris Manolopoulos și Emmanouil Papamakarios au rămas antrenorii echipei, iar Paula Nica s-a alăturat staff-ului tehnic.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

4 comentarii la aceasta stire:
  • Ricardo :

    Dinamo
    Un prim transfer foarte prost! Cu toată stima pentru conducătorii clubului secția de baschet este un fiasco total!

    cu 9 luni în urmă (30.06.2023) Raspunde
  • Ricardo :

    Dinamo
    Un prim transfer foarte prost! Cu toată stima pentru conducătorii clubului secția de baschet este un fiasco total!

    cu 9 luni în urmă (30.06.2023) Raspunde
  • Ciucâ :

    Ricardo
    Scuze dar nu ai dreptate. Pânâ sâ se accidenteze era cel mai important(poate al doilea)jucator al stelei,cu el a bâtut dinamo ın cupa permitand clujului (când nu se mai astepta nimeni) sâ treacâ si

    cu 9 luni în urmă (01.07.2023) Raspunde
  • Ciucâ :

    Pardon
    şi sa bâtut ptr primele 10 pânâ ın ultimul moment. Dupâ accidentare steaua a ratat calificarea toplu şi a retrogradat din pâcate

    cu 9 luni în urmă (01.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!