Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zi plină pentru baschetul românesc, cu partide în competițiile naționale și continentale

Zi plină pentru baschetul românesc, cu partide în competițiile naționale și continentale

Miercuri, 5 februarie, se joacă mai multe partide, atât în Grupa Roșie din Liga Națională de Baschet Masculin, cât și în cea Galbenă. De asemenea, datorită prestațiilor excelente ale Oradiei și U-BT Cluj în FIBA Europe Cup, se vor juca și două partide în competiția continentală.

În grupa Roșie se va juca însă doar meciul dintre Dinamo Știința și CSU Sibiu. Partida are loc la ora 16:45 și va fi transmisă pe Digi Sport 3 (DETALII).

Celelalte două partide din Grupa Roșie, între Steaua și CSM CSU Oradea și SCM Timișoara și U-BT Cluj sunt amânate, din pricina meciurilor din Europe Cup.

Astfel, U-BT Cluj va întâlni Ironi Ness Ziona, de la ora 18:30, într-o partidă transmisă de Digi Sport 3, dar și pe youtube. (DETALII)

De la aceeași oră va juca și CSM CSU Oradea, pe terenul celor de la Tsmoki Minsk (DETALII). Această partidă va putea fi urmărită pe canalul de youtube al FIBA.

Totodată, alte trei partide se joacă în Grupa Galbenă a LNBM. Următoarele meciuri au loc miercuri:

Ora 17:00 – CSM Focșani – BCM U Pitești

Ora 18:00 – CSM Mediaș – SCM U Craiova

Ora 18:30 – CSO Voluntari – CSM Galați

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!