Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ziguli îi răspune lui Cristescu: ”Să aibă grijă ca echipa lui să aibă o situație finaciară stabilă!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
02.03.2012

În cadrul etapei cu numărul 23 U Mobitelco Cluj Napoca a fost învinsă pe teren propriu, scor 72 – 75, de către BCM U Pitești. La finalul întâlnirii, Mircea Cristescu, președintele lui ”U” a declarat pentru totalbaschet.ro că nu a fost impresionat de prestația oaspeților și a pus înfrângerea pe jocul slab al echipei sale.

Mai citiți și:
Cristescu: ”Pe mine, sincer, echipa din Pitești nu m-a impresionat!”

În cursul zilei de vineri, redacția noastră a fost contactată de Georgel Ziguli, președintele CSM Pitești, care a dorit un drept la replică referitor la cele spuse de omologul său de la Cluj Napoca.

Redăm mai jos mesajul lui Ziguli:

Și eu sunt președinte de club și nu am făcut aprecieri negative la o echipă care a câștigat împotriva mea. Eu cred că un președinte de club trebuie să aibă grijă ca echipa dânsului să beneficieze de cele mai bune condiții și să aibă o situație finaciară stabilă. Să nu uite domnul Cristescu că spectatorii din Cluj, care sunt cunoscători buni ai baschetului și pe care îi respectăm, după meci, ne-au aplaudat la scenă deschisă. Întotdeauna când am fost la Cluj, că am câștigat sau că am pierdut, spectatorii s-au comportat așa.

De asemenea, să nu uite domnul Cristescu, că la sfârșitul meciului echipa dânsului a fost puțin „huiduită” pentru prestațiile slabe pe care le-a avut în ultimele meciuri.

La asta trebuie să se gândească un președinte, nu să critice o echipă care, în opinia mea, a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale campionatului.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe luta :

    sfaturi prietenesti
    Deraierea din declaratia lui Cristescu este elegant deturnata. Cristescu ar trebuii sa-i multumeasca lui Ziguli pentru sfaturile parintesti. Spectatorii au vazut diferenta dintre prestatia celor doua echipe si i-au apreciat pe moment pe cei mai buni. Asa fac intotdeauna clujenii.

    cu 12 ani în urmă (02.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!