Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic, 23 de puncte în victoria Timişoarei cu BC Mureş

Dan Oancia

Dan Oancia
27.10.2014

BC Timişoara a învins-o pe BC Mureș, duminică, cu scorul de 85-71, în partida care a început de la 17.30, și care s-a disputat în sala „Constantin Jude”. Bănățenii s-au impus în a doua parte a jocului, fiind mult mai deciși și cu o apărare mult mai exactă în ultimele două sferturi.

Cel mai bun marcator al meciului a fost bosniacul Zlatko Jovanovic. Cele mai multe dintre puncte le-a izbutit din afara semicercului, având un procentaj de 60% de la distanță, cu șase aruncări din 10 care au intrat prin inel. De la două puncte, din cinci încercări i-a intrat doar una singură, procentajul fiind la 20%. Pe lângă punctele cu care a contribuit la victoria Timișoarei, Jovanovic a mai avut și trei recuperări, toate pe faza defensivă, precum și 7 pase decisive. Eficiența sa totală a fost la 23.

Vladimir Tica a fost aproape de un „double-double”, oprindu-se la 15 puncte, cinci recuperări și 9 pase decisive. Și Bogdan Popescu a făcut un joc bun, în care a marcat 13 puncte, pe lângă cele patru recuperări și o pasă decisivă.

Pentru BC Timișoara este a doua victorie din noua ediție a campionatului. În etapa viitoare bănățenii se vor deplasa la Mediaș, pentru meciul cu Gaz Metan care se va juca în 1 noiembrie.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    corectie
    Conform statisticii FRB,in meciul disputat duminica intre BC Timisoara si BC Mures Targu Mures,Vladimir Tica era contabilizat cu 15 puncte,9 recuperari si 3 assisturi.

    cu 9 ani în urmă (28.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!