Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Am jucat de parcă era un meci de calificare într-o finală"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
11.12.2011

Zlatko Jovanovic, unul dintre oamenii decisivi pentru timişoreni în finalul de meci a răsuflat uşurat la final, după ce Leii din Banat au trecut de CSU Sibiu cu 101-97. Sârbul a declarat că alb-violeţii au avut în faţă o echipă redutabilă, dar că timişorenii au jucat ca într-un meci din semifinale.

A fost un meci dificil. Sibiul e o echipă foarte bună. Noi am jucat însă de parcă era un meci de calificare într-o finală. Am reuşit să rămânem lucizi până la final şi am câştigat. Felicit echipa din Sibiu pentru că a jucat foarte bine, dar îi felicit şi pe colegii mei şi cred că noi am meritat să învingem. Ei au jucat foarte rapid, noi am avut probleme cu pasele. Au marcat şi mult de la 3 puncte, dar până la urmă important e că am câştigat, restul vom corecta la antrenamente.

Chiar dacă a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 29 de puncte, Jovanovic spune că e meritul întregii echipe pentru victoria cu Sibiul.

Astăzi am fost eu, altădată au fost Archie sau Cuic. Noi suntem o echipă! Nu avem individualităţi, nu avem un Wisseh. Noi suntem un grup, iar atunci când câştigăm e meritul tuturor.

Jovanovic a reuşit 29 de puncte, 6 pase decisive, 2 recuperări şi a avut o eficienţă de 28.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!