Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Am luptat tot timpul şi cred că am meritat să câştigăm"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
31.10.2012

În etapa a cincea a Ligii Naţionale de baschet masculin, BC Timişoara a învins, în deplasare, CSM Oradea cu scorul de 85-88, într-o partidă cu multe răsturnări de scor spectaculoase. Astfel, Timişoara a bifat al treilea rezultat pozitiv din acest sezon, în acest moment clasându-se pe poziţia a 7-a cu 8 puncte. În următoarea etapă, timişorenii vor întâlni pe teren propriu BCM U Piteşti, câştigătoarea SuperCupei României.

Zlatko Jovanovic, conducătorul de joc la celor de la BC Timişoara a declarat pentru TotalBaschet că se aşteaptă la un meci foarte greu în următoarea etapă.

Ultimul meci a fost unul nebun, dar am dovedit faptul că avem caracter. Am luptat tot timpul şi cred că am meritat să câştigăm.

În următorea etapă ne aşteptă un meci foarte greu. Piteşti este o echipă foarte bună cu o mulţime de jucători valoroşi, dar jucăm pe teren propriu şi ne dorim să câştigăm. Piteşti, de asemenea, va juca în EuroChallenge, ceea ce înseamnă că va fi un meci mare.

Obiectivul nostru în EuroChallenge este să încercăm să câştigăm meciurile şi să reprezentăm BC Timişoara cât de bine putem. 

BC Timişoara va întâlni BCM U Piteşti, joi (01.11) cu începere de la ora 18:15. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!