Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: “Când nu vin rezultatele, schimbarea este un lucru firesc “

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
27.12.2013

Singurul străin care a continuat şi în sezonul 2013 – 2014 pentru BC Timişoara este şi cel mai eficient dintre jucătorii bănăţeni, el având o medie de 18,4 puncte înscrise în medie pe meci.

Liderul “leilor” a acceptat să vorbescă pentru totalbaschet.ro despre turul de campionat recent încheiat şi despre aşteptarile pentru 2014.

 

Cum a fost anul 2013 pentru tine, din punct de vedere profesional ?

Ce pot să spun, au fost multe suișuri și coborâșuri la echipă. Am terminat turul cu 6 victorii și 7 înfrângeri, iar acest lucru trebuie neapărat reparat în anul ce vine. Sunt convins că o vom putea face.

Ce părere ai de schimbările de la echipă? 

Când nu vin rezultatele, schimbarea este un lucru firesc. Cred că schimbările au adus și un plus de calitate îm joc, iar cu timpul se va demonstra asta. Cel mai mare plus este, cu siguranță, venirea lui Dragan Petricevic ca antrenor.

Te așteptai la un debut mai bun de sezon?

Cu siguranță speram la un început mai bun, dar ce a fost a fost și nu mai trebuie să privim înapoi.   

Care crezi că este cel mai puternic rival pentru playoff?

Eu consider că numai Oradea și Asesoft au locul asigurat. Pentru următoarele locuri se va da o luptă puternică. Nu avem rivali direcți, toate echipele ne sunt rivale.

Pentru final, poți să ne spui ce ți-a adus moșul?

De Crăciun mi-am dorit numai sănătate pentru familia mea și pentru toți oamenii de bine, în special pentru prietenii mei din Timișoara.


În prezent, BC Timişoara se află pe poziţia a 9-a a clasamentului LNBM cu 19 puncte, la egalitate cu Steaua şi Târgu Mureş.

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Model de urmat
    Un tip sufletist atat pe terenul de joc,cat si in afara lui.Un model sportiv de urmat,care si-a pus sanatatea in pericol doar ca sa-si ajute echipa,care fara el a fost vulnerabila de atatea ori.Sezonul trecut,alaturi de Archie au tinut Timisoara in lupta pe mai multe fronturi.Din nefericire,cand el nu joaca bine,nici echipa nu castiga puncte.

    cu 10 ani în urmă (28.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Nu intotdeauna
    Bun jucator dar de multe ori individualist. Anul 2014 trebuie sa aduca o calificare in play-off! La cum arata lucrurile va fi greu, poate cu anumite circumstante sa termine pe 6, daca nu 7-8. In cupa cu Oradea, nu stiu... Totusi, ce le lipseste? Altii parca joaca altceva! Le doresc succes! Va fi un an foarte greu, si pt ei si pt suporteri. Sa nu fim dezamagiti la final. La Multi Ani BC!

    cu 10 ani în urmă (28.12.2013) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    Socoteala de acasa...
    E de la sine inteles ca un singur jucator(in acest caz Zlatko Jovanovic)ajunge sa devina de multe ori individualist cand echipa nu merge.Este greu sa recuperezi ca echipa in retur cand ai pierdut mai mult decat startul turului.Si daca depinzi si de unele decizii manageriale ce mai mult te incurca decat te ajuta,ai tabloul complet a ceea ce s-a intamplat pana acum la BC Timisoara.Ce va fi in 2014,este greu de anticipat,pentru ca in Campionat nu cred ca urcam mai mult de locul 4(care dupa mine este o sabie cu doua taisuri),iar in Cupa daca treci de Oradea(pe care doar perioada asta de inactivitate ii poate scoate din jocul lor obisnuit) si ai si noroc sa nu intalnesti Asesoftul,poti spera mai departe.

    cu 10 ani în urmă (30.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!