Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: “Cred că momentul crucial a fost începutul meciului”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.11.2014

Zlatko Jovanovic, căpitanul lui BC Timișoara, a vorbit pentru Total Baschet după ce echipa sa a cedat în fața lui Gaz Metan mediaș cu scorul de 84-80. Conducătorul de joc consideră că începutul de meci a fost cel care a decis partida. El este nemulțumit de cum echipa sa a jucat în apărare. Jovanovic spune că este o înfrângere neașteptată pentru echipa sa dar a ținut să felicite echipa de pe Târnava Mare:

„Cred că momentul crucial a fost începutul meciului când am început prost, în special în defensivă. Nu am jucat puternic, așa cum am pregătit meciul. Toți am fost prea slabi, prea moi și Mediașul a jucat acasă și a marcat câteva coșuri incredibile dar este normal pentru că ei au avut încredere în toate. În final a fost greu să revenim. Da, am revenit dar am făcut câteva greșeli prostești și în rest nimic altceva. Felicitări în special pentru echipa din Mediaș care a meritat această victorie.

O înfrângere neașteptată dat ați văzut ce s-a întâmplat în campionat cu Craiova, care a pierdut aici iar apoi a câștigat cu Clujul, de exemplu. Toată lumea pierde, toată lumea câștigă, este doar începutul. Mediașul a arătat, în special nouă că nu trebuie să fi relaxat într-un meci și asta este.”

5 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    Calcule
    7 meciuri oficiale, un raport de 3 victorii/4 înfrângeri! Practic, aţi jucat baschet doar în două meciuri, cu U BT şi cu Tg. Mureş, ambele acasă. Foarte puţin! Îmi aduc aminte că la un raport de 5v/6î Costescu a fost dat afară, adevărat nu era calificat mai departe în Cupă, dar şi cu CSU Ploieşti...

    cu 9 ani în urmă (02.11.2014) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu Vandana :

    Vrajeala
    "Atomicul" Zlatko dovedeste inca o data, ca tradarea este la loc de cinste in balcani. El, impreuna cu grupul lui de jucatori, probabil si la indemnul lui De Maio, principalul lui sustinator, vor s-o puna de inca o demisie (vezi demisia lui Badnjarevic), de data asta a lui Petricevic !!! Dragi timisoreni, asa va trebuie, cand aveti in conducere o sumedenie de incompetenti :))))

    cu 9 ani în urmă (03.11.2014)
    • tzontzolino:

      nu cred
      Nu cred, pur si simplu nu s-a inchegat bine echipa Timisoarei. Jucatori valorosi au, trebuie putin timp si putin noroc.

      cu 9 ani în urmă (03.11.2014)
    • SCM Timișoara sorin:

      corect
      Si este doar inceputul unui campionat lung si anevoios.

      cu 9 ani în urmă (03.11.2014)
    Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    din partea mea
    Un om,un profesionist si liderul unei echipe,acesta este Zlatko Jovanovic,care da meci de meci totul pe teren are dreptul la opinie,bineinteles la fel de mult ca tine,draga Vanda.Baiatul asta pe care incerci sa-l incoronezi ca fiind unul ce-si bate joc de munca lui,si-a pierdut tatal acum o luna de zile,iar dupa doua zile a fost pe teren din postura de cel mai bun jucator al echipei gazde,pe cand mama lui indoliata il sustinea din tribuna salii timisorene.Evolutiile lui de pe teren si din afara terenului tin in spate o echipa in care din pacate oficialitatile locale nu mai investesc de mult pentru performanata,desi viceprimarul orasului vine sa motiveze psihic echipa la fiecare meci de acasa.Desi ai o parere habarnista pentru un sustinator al baschetului romanesc,tii sa evidentiezi incapacitatea de procesare a informatiilor ce iti sunt oferite,nu?Iar basmele pe care le debitezi,pana termini de scris o fraza nici tu nu le mai crezi,draga? Daca chiar ar vrea sa lucreze pe cineva chiar crezi ca ar face lucrul asta ca tu sa-ti dai seama.Si ar avea nevoie de un grup?Cartea lui de vizita s-a tapetat pe multa munca si mai presus de orice pe corectitudine si pe sacrificul pe care il face meci de meci.Chiar crezi ca nu a fost ofertat de alte formatii mai puternice decat BC Timisoara?Insa a ales sa lupte si sa indure multe in ultimii patru ani pentru Timisoara.A ales sa fie aproape de locul natal si a ales Timisoara ca a doua lui casa.Cel putin pentru asta multa lume a venit,vine si va veni la sala Constantin Jude.Ca sa vada un tanar ce lupta pentru un tel.Un tanar ce motiveaza multi parinti sa-si aduca copiii la baschet.N-am pretentia sa intelegi sensul multor lucruri,insa pentru dezinformarea in care te afli ai nevoie de o mai buna documentare. Iti doresc o seara plina de lectura.

    cu 9 ani în urmă (03.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!