Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic este incert pentru meciul de la Pitești

Adrian Micinic

Adrian Micinic
02.10.2013

BC Timișoara se confruntă cu o problemă de efectiv extrem de importantă chiar înaintea startului în Liga Națională. Bănățenii ar putea evolua la Pitești, în prima rundă a sezonului regulat, fără Zlatko Jovanovic, conducătorul de joc al echipei.

Sârbul-bosniac s-a accidentat în prima repriză a meciului cu Steaua CSM București, din manșa a doua a primului tur de Cupa României și a forțat, lovitura încasată la gleznă resimțindu-se de abia ulterior. Astfel, prezența pe parchet a lui Zlaja pentru jocul cu BCM U Pitești este pusă sub semnul întrebării.

În urmă cu câteva zile conducerea lui BC Timișoara a perfectat împrumutul lui Cătălin Petrișor de la SCM U Craiova pentru noua ediție de campionat. Aceste evoluează pe poziția 1, fiind în momentul de față cea mai plauzibilă variantă de înlocuire pentru numărul 5 de la formația alb-violetă. Petrișor a mai evoluat la Timișoara sub comanda lui Dragan Petricevic, făcând parte din lotul Elbei, acea echipă care a cucerit Cupa României în anul 2010.

O altă variantă ar fi Dragoș Andrei, care revine după o perioadă lungă de inactivitate și o operație complicată. În fine, lotul Timișoarei îl cuprinde și pe Zoran Milencovici, un fundaș din localitate, care a devenit campion al României la categoria U23 (Liga II) în sezonul precedent însă lipsit de experiență la nivelul primului eșalon.

Meciul lui BC Timișoara la Pitești este programat pentru vineri (04.10), cu începere de la ora 19. Confruntarea poate fi urmărită în transmisiune directă la DigiSport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!