Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: „Mă aştept la un meci greu”

Andra Olpretean

Andra Olpretean
27.03.2014

Timişorenii se deplasează, vineri, 28 martie, la Craiova pentru a disputa meciul din etapa a 25-a din campionat. Startul partidei se va da la ora 20:00. Zlatko Jovanovic, fundaşul „leilor”,  a vorbit despre duelul pe care echipa sa îl va disputa în Sala Polivalentă din Craiova.

„Mă aştept la un meci greu, Craiova este o echipă serioasă, cu ambiţii mari în acest sezon, dar vrem să facem un meci bun şi să punem în practică ceea ce am muncit la antrenamente. Craiova are o mulţime de jucători buni şi periculoşi, cum ar fi LeVar Seals, Kovac, Sokk, Popescu, Tayler, motiv pentru care trebuie să avem grijă şi să jucăm agresiv dacă vrem rezultate bune. Atmosfera este bună în echipa noastră, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care putem, şi pentru care trebuie să jucăm bine. Mult success ambelor echipe”, a declarat baschetbalistul pentru TotalBaschet

În disputa tur, BC Timişoara a pierdut în faţa craiovenilor cu scorul de 83-86. Zlatko Jovanovic a fost prezent întreg meciul pe teren, la final având 14 puncte marcate, 6 recuperări totale, 6 pase decisive şi un indice de 15 în dreptul eficienţei. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!