Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Ne-am făcut meciul uşor după sfertul doi şi trei"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
13.10.2012

Obişnuit să fie mereu printre principalii marcatori ai echipei sale, Zlatko Jovanovic a fost sâmbătă seara în alt rol: acela de pasator. Bosniacul a reuşit doar 2 puncte, dar a compensat prin cele 10 pase decisive distribuite colegilor săi. Fundaşul timişorenilor a fost însă mulţumit că echipa sa a câştigat în faţa lui CSM Bucureşti.

A fost un meci greu. Am avut oscilaţii, mai ales până în sfertul doi. Apoi ne-am apărat însă aşa cum ştim şi cum am pregătit meciul. Am emanat multă energie în sfertul doi şi trei, am înscris mult. Ne-am apărat bine, în special la Martinic şi ne-am făcut meciul uşor. Azi am pasat eu mai mult şi au marcat alţii. Jelenic a jucat extraordinar, Djerasimovic e un killer. Rolul meu e să ajut echipa.

Jovanovic nu a vrut să vorbească despre concurenţa mai mare pe postul său în acest sezon, dar e bucuros că are parte de mai multe minute de odihnă.

E mai bine acum. Cred că asta a vrut şi antrenorul în vară. Să mai joace cineva pe poziţia unu şi acum avem mai multe variante.

Zlatko Jovanovic a încheiat meciul cu 2p, 10 pase decisive şi 10 la eficienţă, în 32 de minute jucate.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!