Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Nu pot să mă aştept decât la un joc greu"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
03.10.2013

Zlatko Jovanovic

Fundaşul formaţiei BC Timişoara a prefaţat partida cu BCM U Piteşti, din runda inaugurală a Ligii Naţionale de Baschet masculin.

Primul meci din campionat este mereu dificil. Cu ceva presiune pentru fiecare echipă, care joacă acasă sau în deplasare. Nu pot să mă aştept decât la un joc greu. Dacă nu vom avea energie, nu ne putem aştepta la victorie. Trebuie să fim foarte bine pregătiţi. Echipa din Piteşti nu a jucat în primul tur al Cupei României, deci nu pot spune multe lucruri despre ei. Ştiu că au un antrenor bun, cu experienţă în România, îl au pe Barac, un jucător foarte bun, şi jucători ca Djurkovic sau Krapic care pot fi de asemenea periculoşi. Piteştiul pare a fi o echipă serioasă. Va fi greu cu siguranţă, dar vom face tot posibilul să ne întoarcem la Timişoara cu o victorie.

Întâlnirea va avea loc vineri (04.10), cu începere de la ora 19:00, şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

fotoreporter totalbaschet.ro: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!