Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Rămân la părerea că CSM Oradea are cel mai frumos baschet din campionat"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
24.10.2012

Zlatko Jovanovic, conducătorul de joc al lui Baschet Club Timișoara, a vorbit despre situația actuală a echipei sale după două înfrângeri consecutive, ce a condus la eșecul din partida cu U Mobitelco Cluj desfășurată în etapa precedentă și a prefațat jocul cu CSM Oradea profitând de ocazie pentru a sublinia încă o dată jocul inteligent și atractiv al roș-albaștrilor.

Ce părere ai despte începutul de sezon pentru BC Timișoara?

Ce pot să spun despre jocul nostru în acest campionat, am început excelent, cu prestații foarte bune în primele două etape. Apoi am pierdut pe o aruncare norocoasă la Târgu Jiu și am pierdut cu Clujul. Ultima înfrângere poate să ne fi pus într-o oarecare imagine proastă dar lucrurile nu stau chiar așa. De abia a început sezonul, dar cu siguranță ne vom reveni.

Ce nu a funcționat în meciul cu U Mobitelco Cluj?

Împotriva Clujului nu am avut atitutinea pe care o avem de fiecare dată. Am început prost și ulterior ne-a fost foarte greu să revenim și să jucăm împotriva acestei echipe.

Având două înfrângeri consecutive pune presiune suplimentară pe Timișoara înaintea meciului de la Oradea?

Presiune este în fiecare meci. Este ceva normal în sportul profesionist. Cred că trebuie să oferi un maxim de efort în fiecare meci și atunci rezultatul va veni cu siguranță. Sunt de părere că uneori e chiar un lucru benefic să joci sub presiune.

Ce părere ai despre CSM Oradea? Unde consideri că este vulnerabilă această formație?

Oradea este o echipă tare. Dacă îți amintești sezonul trecut am spus, și rămân în continuare la această părere, CSM Oradea are cel mai frumos baschet din campionat. Maric, Pesic, Topcov, fostul meu coleg de echipă Franklin, Dillon. Toți sunt jucători buni și periculoși. Lupusavei și Țibîrnă sunt jucători români de valoare și care oferă multe opțiuni antrenorului. Dar și noi avem jucători de calitate și suficiente soluții. Sper că va fi un meci excelent, care să mulțumească spectatorii de spectacolul oferit pe teren.

Spre deosebire de sezonul precedent, Oradea are acum un conducător de joc clasic. Schimbă în vreun fel datele problemei această situație?

Putem să spunem acest lucru, deși cu consider că Maric este unul dintre cei mai buni jucători capabili să joace pe acea poziție. Vreau să spun că revenirea lui Franklin nu schimbă foarte mult în stilul de joc al lui CSM Oradea. Cu siguranță au mai multe opțiuni. Dar vom vedea vineri.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe soreli :

    OARE !!
    Sa nu ne amagim la cantecele de sirena ale lui Zlatko . Trebuie marcati strans , atat el cat si Popescu .

    cu 11 ani în urmă (25.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!