Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic rămâne la BC Timișoara

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
02.05.2014

BC Timișoara a terminat sezonul mult mai repede decât sperau cei care iubesc baschetul de pe Bega, iar acest lucru le permite oficialilor timișoreni să înceapă pregătirea sezonului viitor din timp. Ca urmare, echipa a anunțat faptul că și-a asigurat serviciile căpitanului Zlatko Jovanovic pentru încă un an.

Zlaja, cum îl știu fanii bănățeni, a fost principalul motor al echipei în cei trei ani cât a jucat la BC Timișoara, iar acest lucru a fost răsplătit din plin de suporteri. Se pare că atmosfera creată de aceștia și suportul acordat echipei l-au “obligat” pe jucătorul de 30 de ani să îşi prelungească înţelegerea cu clubul.

„În ultimele trei sezoane, Timişoara a fost ca a doua mea casă, iar colegii ca a doua familie. De asemenea, am colaborat foarte bine cu antrenorul Dragan Petricevic. Staff-ul clubului a fost mereu onest şi direct cu mine şi cu echipa, ne-au susţinut chiar şi în momentele dificile pentru noi. Suporterii ne-au fost alături fie că am jucat bine, fie că am jucat mai puţin bine, aşa că nu am avut altă alegere de făcut decât să semnez contractul pentru sezonul viitor.

Campionatul trecut nu a fost prea bun pentru noi, dar îmi doresc să schimbăm impresia lăsată şi să le aducem bucurii celor ce ne sunt aproape”, a declarat Jovanovic pentru site-ul bctimisoara.ro.

Din garnitura care a încheiat acest sezon pe locul 10, antrenorul Dragan Petricevic va mai conta sezonul viitor și serviciile lui Nikola Vasojevic, dar și pe jucătorii români crescuţi de club.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!