Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Trebuie să arătăm de ce suntem pe primul loc"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.03.2012

Meci cât un întreg sezon pentru Leii din Banat. Alb-violeţii primesc sâmbătă vizita fostei campioane, Asesoft Ploieşti într-un duel decisiv în bătălia pentru primul loc. Timişorenii se aşteaptă la un joc foarte greu, dar din care vor să iasă învingători.

E unul dintre cele mai importante meciuri din acest sezon. Asesoft e cea mai în formă echipă din campionat. Trebuie să ne facem jocul, să ne concentrăm şi să arătăm de ce suntem pe primul loc. Jucăm acasă şi vom da totul pentru a câştiga!

Burlacu e inamicul public numărul unu, dar alb-violeţii au în vizor şi alţi jucători care pot pune probleme.

Burlacu şi Vlahovic sunt cei mai buni jucători ai lor, iar Cepulis şi Hargrove sunt în formă foarte bună, iar Tica e şi el valoros.

Partida dintre BC Timişoara şi Asesoft Ploieşti va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Cinci
    Până acum a enumerat cinci jucători potenţial periculoşi . Asta înseamnă un cinci complet . Pe care-l marchezi în mod special ?

    cu 12 ani în urmă (29.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!