Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic va face parte din staff-ul naționalei Slovaciei

Zlatko Jovanovic va face parte din staff-ul naționalei Slovaciei

Zlatko Jovanovic, fost jucător la BC Timișoara în perioada 2011-2015, a fost cooptat în staff-ul tehnic al echipei naționale a Slovaciei, unde îl va ajuta pe Aramis Naglic.

Schimbarea în staff-ul slovacilor vine după demiterea tehnicianului rus Oleg Melescenko. Potrivit radiotimisoara.ro, Zlatko Jovanovic a fost alegerea noului selecționer, Aramis Naglic, pentru postul de antrenor secund. Fostul jucător de la BC Timișoara a fost în urmă cu o lună în staff-ul tehnic al naționalei Iranului, tot antrenor secund.

Noul selecționer al Slovaciei, Aramis Naglic, este un fost mare jucător croat care a făcut parte din lotul cu care ex-iugoslavii deveneau vicecampioni olimpici în 1992. De asemenea, acesta a cucerit trofeul Euroligii în două rânduri cu Jugoplastika Split (1989, 1990).

Zlatko Jovanovic o să rămână și pe banca formației BC Komarno, la care se află din vara lui 2021. În primul sezon alături de Komarno, Jovanovic a ajuns până în semifinalele campionatului slovac și a obținut medaliile de bronz.

Naționala Slovaciei va evolua spre finalul lunii august, asemenea României, în faza secundă a precalificărilor pentru EuroBasket 2025. Slovacii sunt într-o grupă cu Danemarca, Norvegia și Macedonia de Nord.

*foto: Meridian Sport BiH

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!