Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zlatko Jovanovic: "Victoria de la Craiova este una de moral"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
15.03.2012

BC Timişoara s-a impus la mijlocul săptămânii pe terenul echipei SCM Craiova, 82-73 şi a revenit astfel pe podiumul Diviziei A. Timişorenii s-au impus în principal datorită jocului din prima repriză şi au rezistat până la final, asta deşi au avut doar 5 marcatori pe tabelă.

Conducătorul de joc al Leilor din Banat, Zlatko Jovanovic a declarat pentru site-ul oficial al clubului că victoria este una foarte importantă, mai ales pentru psihicul timişorenilor, serios afectat de eşecul surprinzător de la Giurgiu.

A fost un meci dificil la Craiova. Noi am jucat foarte bine în prima repriză și mai ales în primul sfert, iar asta ne-a asigurat victoria. Oricum, am simțit că formația din Craiova este mult mai puternică decât în turul campionatului. Pentru noi este și o victorie de moral.

Jovanovic a încheiat jocul cu 24 de puncte şi 9 recuperări, fiind cel mai bun om al bănăţenilor.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!