Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic - Cel mai bun marcator al LNBM

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
26.12.2014

Foto: Bogdan Dănescu

După 12 meciuri scurse din Liga Naţională de Baschet masculin ne putem face o imagine despre performerii turului de campionat. La capitolul puncte marcate îl avem lider pe Zoran Krstanovic, pivotul formaţiei SCM "U" Craiova ce a adunat 256 de puncte, adică o medie de 21.3 puncte per meci. Zoki i-a devansat pe Milos Bojovic, laureatul ediţie trecute de campionat, autor a unei medii de 20.4 puncte per meci respectiv Gerald Lee, pivotul campioanei en-titre, ce a adunat o medie de 17.9 puncte per meci.

Chiar dacă oltenii nu o duc foarte bine în campionat, având şanse relativ reduse de a mai prinde playoff-ul, Zoran Krstanovic a fost vioara întâi a lui Andjelko Mandic în cele 12 meciuri susţinute. Pivotul în vârstă de 32 de ani are o linie statistică de 21.3 puncte, 6.4 recuperări şi 0.9 pase decisive fiind cel mai eficient jucător cu o medie de 19.4 unităţi la eficienţă. 

Cea mai bună performanţă din acest tur de sezon a izbutit-o împotriva fostei sale echipe, "U" BT Cluj-Napoca, atunci când a marcat 33 de puncte şi a recuperat 9 mingi pentru 36 de unităţi la eficienţă. A fost singura dată în acest sezon când pivotul sârb a depăşit borna de 30 de puncte înscrise, Zoki având şapte meciuri cu cel puţin 20 de puncte înscrise.

Rămâne de văzut dacă noul an calendaristic îl va regăsi pe Zoki alături de formaţia olteană care se confruntă cu mari probleme financiare.

17 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    cluj
    Hai inapoi la cluj. :P

    cu 9 ani în urmă (26.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume:

      mai bine nu
      mai bine sa nu revina ca inainte de a pleca era prea irascibil, se vedea ca nu mai vrea si nu mai avea acelasi randament.nu are rost sa il luam inapoi de fiecare data cand da reteuri prin alte tari.

      cu 9 ani în urmă (26.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Poate da, poate nu, cert este ca ar fi o solutie pentru noi, o solutie mai usor de integrat!

      cu 9 ani în urmă (26.12.2014)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Asta da rateu, sa fii cel mai bun marcator din campionat pe unde mergi:)). Hai da-ne in ... ce echipa de 2 lei e la Cluj si la ce retur urmeaza. Ce pivot a fost in Romania mai bun ca el in afara de Bulatovic si Buckman?

    cu 9 ani în urmă (26.12.2014)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      statistici
      In baschet statisticile nu spun totul. De ex, daca ne uitam la numarul de minute - Zoki are 32,5 min/ meci. La Cluj ar prinde undeva la douazeci si ceva de minute, deci statistici mult mai slabe. Putin mai bune decat ce are Lalovici in momentul de fata (raportat la minutele jucate de fiecare)

      cu 9 ani în urmă (27.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe faranume:

      Rateu
      Free, vorbeam de rateurile lui Zoki din alte țării. De asemenea, mai vb de faptul ca era destul de irascibil in ultimele perioade de la noi.

      cu 9 ani în urmă (27.12.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova alb&albastru :

    Unde sunt oltenii mei?
    :)... daca va doreati sezoanele trecute vreun jucator de la noi... sa fi vazut reactii p'áici! Odata cu noul an, sa speram ca vom vedea "miscari" si pe la clubul nostru, strategii pe termen scurt, mediu si lung ....daca nu cer prea mult. Solutia pe care o vad eu, daca se vrea performanta, este un parteneriat intre club si mediul privat, cel putin pentru sectiile cu priza la public, baschet si handbal....
    Un An Nou Fericit!

    cu 9 ani în urmă (27.12.2014)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme:

      Otovic
      Eu l-as dori pe otovic la Mures in cazul in care va pleca Ceskovic L-am vazut cind ati cistigat la Tg-Mures si mi-a placut

      cu 9 ani în urmă (27.12.2014)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Care rateuri? Ai fost curios sa vezi cum a jucat pe unde a fost sau asa din faptul ca a revenit mereu ai de dedus ca a jucat prost pe acolo? Vezi doar ultima data in Austria si dupa aia povestim. Tot mai auzi cate una.

      cu 9 ani în urmă (27.12.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    b1
    Va repeziti ca hienele.
    Ati vazut ca se uita Craiova in ograda cuiva din LNB?
    E lipsa de onoare sa profiti de slabiciunea adversarului sau sa-i momesti jucatorii cu un salariu ceva mai mare. Gasiti jucatori de viitor printre tineri sau cresteti valoarea trupelor voastre si implicit a campionatului prin "importuri". Aveti onoare!!!

    cu 9 ani în urmă (28.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      lol, ne-am fi uitat si daca nu ati fi avut probleme..... probleme pe care cel putin eu le regret! Daca ai citi mai des pe aici si pe la alte echipe ai vedea ca mai tot timpul este cineva care sa isi doreasca un jucator de la "adversar"! Sportul asta se joaca pe bani, pe contracte si pe "momelile" pe care le amintesti tu!

      cu 9 ani în urmă (28.12.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    si totusi....
    Asa o fi, omule de la Cluj.
    Si totusi, Craiova face nota distincta din acest punct de vedere.
    Mai mult, ma incapatanez sa cred ca am fi mult mai castigati cu toti daca scounterii ar "citi" jucatorii valorosi printre tineri sau prin campionatele straine.
    Nu te supara daca te rog sa te gandesti mai bine...

    cu 9 ani în urmă (29.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      lol, "omule de la Cluj", sa inteleg ca doar la Cluj sunt oameni? :))(glumesc evident, ma distreaza formularea)

      Si nu neaparat Craiova ca echipa face nota discordanta ci in special voi suporterii care cu bune si cu rele faceti nota discordanta prin modul civilizat fanatic cu care va sustineti echipa dar fara a insulta adversarul asa cum fac alti suporteri si sinceri imi lipseste activitatea voastra intensa de acum o vreme!

      Asa cum am spus eu va urez bafta in continuare si sper sa gasiti echilibrul! Intrebarea mea este, de ce Otovic a cazut asa de tare in ochi vostrii, la inceputul sezonului erati foarte incantati de el si pe urma.... a devenit sters si clubul a hotarat sa renunte la el!

      cu 9 ani în urmă (29.12.2014)
    • SCM "U" Craiova Nkw:

      .
      Te clarific eu cu "activitatea intensa" si cu Otovic:
      1. Activitatea noastra intensa s-a stins de la meciul 2 din play-off-ul cu Gaz Metan Medias, cand s-au luat la harţă Dzambic (de la noi) cu Krstanovic (de la Gaz Metan, actualmente la noi). Atunci s-a gasit sa sara unu din galerie de la noi si a lovit un stewart, iar de atunci ne-a interzis primaria sa avem "galerie" calumea in sala, e una de niste pusti de 11-13 ani, dar e fleac.

      2. Otovic e cel mai inconstant jucator al nostru. El ori iti face un meci excelent cap-coada, cum a fost cel de la Mures, ori iti dă 2 cosuri si restul partidei e praf.

      cu 9 ani în urmă (29.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Ah, da, imi aduc aminte de tampenia aia...... Din pacate "autoritatile" noatra reactioneaza intotdeauna peste masura! De multe pori inclin s acred ca le place sa fie sadici si idioti! Sper sa va reveniti pentru ca asa cum am zis sunteti ceva special, voi cantati in sala si va urlati deznadejdea pe urma sau cel putin eu asa va percep! In comparatie cu noi care nu mai facem nimic in sala doar ne urlam prostia pe unde apucam (sala, net, ziare, strada, ba unora le plac si bordurile)

      cu 9 ani în urmă (29.12.2014)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova b1 :

    multam de urare ARM
    Multumesc. Gandesti frumos despre noi.
    Sa speram ca intr-o zi ne vom face temuti la cat mai multe sporturi de echipa. Sau iubiti, dupa caz...
    In fine, avem 20 de ani in care ne-a lipsit o sala polivalenta updatata vremurilor. De la incendiul dubios al polivalentei, din 1994, practic nu am mai avut echipe. Am luat-ode la inceput cu sporturile de echipa. Cu baschetul avem un pic de ghinion in sensul ca la primarie nu se intelege potentialul acestui sport. Acolo nu se intelege ca la Craiova, in anii 80, era cel mai avizat public din tara pentru baschet. Ce partide se jucau in direct pe posturile sarbesti!!! Ca atare, pana sa se inteleaga ca orice leu investit in baschet la Craiova se va intoarce intreit, mai asteptam. Cand va fi bugetata corespunzator trupa noastra sper sa-i fie crescuta valoarea prin aducerea de jucatori din alte campionate. Sper sa reusim sa nu ne uitam in ograda adversarilor din LNB. Ei cu ai lor, noi cu ai nostri. Bineinteles ca s-au facut si se vor face mereu transferuri intre echipele romanesti. Dar nu trebuie exagerat. Nu avem nimic de castigat.
    Despre Otovic spun ca este un jucator tanar ce va fi de mare valoare. Nu ne-am inselat cu el. Trebuie lucrat cu rabdare si va intoarce peste asteptari.

    cu 9 ani în urmă (29.12.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Suporterul adevarat trebuie respectat!

      cu 9 ani în urmă (29.12.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!