Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic, cel mai eficient baschetbalist în prima jumătate a sezonului

Radu Bărăian

Radu Bărăian
29.12.2014

După ce în urmă cu câteva zile site-ul nostru prezenta un ARTICOL cu cel mai bun marcator al turului din LNBM în persoana lui Zoran Krstanovic, acum a venit rândul celui mai productiv jucător în prima parte a stagiunii, acesta fiind tot pivotul sârb din lotul celor de la SCM Universitatea Craiova

În cele 12 meciuri jucate în actuala ediție din Liga Națională, „Zoki” a acumulat 233 de unități în dreptul eficienței pentru o medie de 19.4 per partidă. Astfel, în urma acestor cifre, ex-iugoslavul este lider la cele două capitole statistice. Krstanovic este urmat pe următoarele patru poziții de Gerald Lee (9 meciuri, 173 total, 19.2 medie), Daniel Dillon (12 meciuri, 230 total, 19.2 medie), Ronald Ross (12 meciuri, 222 total, 18.5 medie), respectiv Dee Brown (9 meciuri, 164 total, 18.2 medie). 

Pentru Zoran cea mai bună performanță stagională din punct de vedere al productivității s-a consemnat în meciul câștigat de echipa sa în fața celor de la U-BT Cluj, atunci când a acumulat 36 de unități cu 33 de puncte și 9 recuperări. Cele mai bune performanțe stagionale au fost înregistrate de Gerald Lee, Marius Runkauskas și Stefan Milosevic, toți terminând la un moment dat într-un singur meci cu un index de 38 la eficiență. 

Revenind strict la sârbul Craiovei, acesta a reușit în cele 12 meciuri de campionat să termine o dată cu peste 30 la eficiență, de șapte ori cu minim 20, de 4 ori între 10 și 20, respectiv o singură dată sub 10. 

De asemenea, de-a lungul timpului, Krstanovic a totalizat 171 de meciuri în campionatul din România, timp în care a contabilizat exact 3.489 de unități la eficiență, având o medie de 20.4 pe meci. 

*Foto: Bogdan Dănescu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!