Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic, inclus în echipa ideală a sezonului în Ungaria

Radu Bărăian

Radu Bărăian
28.05.2015

Sezonul 2014-2015 din Ungaria s-a terminat cu Szolnoki Olaj campioană pentru cel de-al doilea an consecutiv. La fel ca în cazul României, Eurobasket a acordat premiile speciale și pentru întrecerea din țara vecină. 

Unul dintre principalii remarcați ai celor de la Eurobasket este un fost campion al României alături de U-BT Cluj, sârbul Zoran Krstantovic, care a mai activat în România și la Gaz Metan Mediaș, respectiv SCM U Craiova. La olteni a evoluat în prima jumătate a sezonului recent încheiat, urmând ca din iarnă să ajungă la Falco Szombathely, formație alături de care a jucat 5 meciuri în play-off-ul din Ungaria.

Zoki a fost desemnat pe rând cel mai bun pivot al anului, cel mai bun jucător european, fiind inclus și în echipa ideală a campionatului alături de Marko Derasimovic, fost jucător la BC Timișoara, actualmente vicecampion cu KTE-Duna. De asemenea, Zoran Krstanovic împreună cu Goran Martinic, fost la CSM București și BC Mureș, au fost incluși în echipa ideală formată din baschetbaliști europeni. La rândul său, Martinic a fost inclus în cea de-a doua echipă a sezonului. 

Alți doi sportivi care au evoluat în trecut în România au primit mențiuni onorabile din partea celor de la Eurobasket: Darko Balaban și Andrija Ciric, ambii îmbrăcând echipamentul celor de la BC Mureș Târgu Mureș în sezoanele precedente. 

*Foto: falcokc.nyugat.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!