Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic: ”Știm totul despre Antwerp Giants!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
15.11.2011

zoran krstanovicU Mobitleco Cluj Napoca întâlnește în această seară, de la ora 21:00, pe Antwerp Giants, în cea de-a doua etapă a sezonului regulat a Fiba EuroChallenge.

Înaintea acestui meci Zoran Krstanovic spune că echipa sa este pregătită pentru confruntarea cu belgienii și că dacă jucătorii vor transpune pe teren ce au discutat la antrenamente, Clujul poate obține un rezultat pozitiv.

Ne-am pregătit foarte bine pentru meciul din această seară și știm totul despre Anwerp. Nu cred are mare importanță împotriva cărei echipe jucăm atât timp cât suntem concentrați maxim asupra jocului nostru, mai ales în apărare. Iar dacă vom respecta toate lucrurile pe care le-am discutat înainte de meci putem spera la un rezultat pozitiv, a spus Zoki pentru totalbaschet.ro.

U Mobitelco a fost repartizată în Grupa E a Fiba EuroChallenge, alături de BC Enisey, Elan Chalon și Antwerp Giants.

În prima etapă Mobitelco a pierdut cu 81 - 85 în fața lui Chalon iar Giants a fost învinsă de Enisey cu 72 - 76.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!