Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovic: ”Suntem bine pregătiți și nu avem niciun motiv de îngrijorare!”

Costin Marinescu

Costin Marinescu
21.12.2011

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale ultimei etape a turului Diviziei A Masculin va avea loc la Cluj Napoca între U Mobitelco și CSU Atlassib Sibiu.

Zoran Krstanovic, căpitanul echipei pe perioada cât Mihai Silvășan va lipsi din cauza accidentării la spate, consideră partida ca fiind una dificilă, dar mizează pe ”U” când vine vorba de învingătoare.

Contra Sibiului nu va fi ușor dar va fi mult mai bine decât cu Dinamo deoarece jucăm pe prorpiul teren și avem susținerea fanilor. Atlassibul are o echipă bună în acest sezon, dar noi suntem foarte bine pregătiți și nu avem niciun motiv să ne îngrijorăm. Este dificil să joci fără trei jucători de bază ai echipei și este bine că îl avem pe Jerome (LaGrange, n.r.) care ne va ajuta foarte mult, a declarat Krstanovic în exclusivitate pentru totalbaschet.ro.

Partida va începe la ora 20:00, va fi transmisă în direct de Digi Sport 2 și va putea fi comentată pe chat-ul TotalBaschet.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!