Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Krstanovici s-a transfertat la ..... "U" Mobitelco Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
24.06.2011

Acum câteva săptămâni, unul dintre cei mai iubiţi jucători ai formaţiei "U" Mobitelco Cluj-Napoca, Zoran Krstanovic, îşi lua adio de la conducere, echipă şi fani invocând, într-o declaraţie acordată site-ului totalbaschet.ro, faptul că "simte că trebuie făcută o schimbare în cariera sa".

Însă în urmă cu câteva ore formaţia campioană en-titre a anunţat, prin intermediul site-ului ofical, faptul că în urma mai multor discuţii, conducerea clubului a reuşit să îl convingă pe "Zoki" să mai rămână un sezon alături de "U".

Suntem fericiţi pentru că vom sta încă un an la Cluj. Iniţial am decis că este timpul pentru o schimbare în cariera mea, dar după mai multe discuţii cu Mircea Cristescu am ales să rămân. Am mare încredere în acest club şi nu am niciun motiv să nu continuăm împreuna. Sezonul viitor vom juca de asemenea în cupele europene, iar aceasta este un lucru important pentru club - a declarat Krstanovic pentru sursa mai sus amintită.

Vom reveni cu mai multe informaţii. 

3 comentarii la aceasta stire:
  • Pitagora :

    ZOKI, ZOKI !!!
    Zoki, bine ai revenit la noi!!! Speram să se întâmple aşa ! E cea mai bună ştire din categoria ‘transferurilor’ ! Zoki, the best !

    cu 12 ani în urmă (24.06.2011) Raspunde
  • bandika :

    Bandika Cluj
    cel mai bun transfer, felicitari conducerii!!!

    cu 12 ani în urmă (24.06.2011) Raspunde
  • Timi love baschetbaall:X :

    ieei:X
    Stiam ca asa o sa fie.....nu este atat de usor sa pleci de la o echipa asa de iubita ca "U" si mai ales cand esti un jucator iubit la echipa!!!! Ne bucuram enorm de mult ca ramai ZOKII:*

    cu 12 ani în urmă (25.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!