Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Zoran Milencovici şi George Toth, debut la BC Timisoara în BIBL

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
16.11.2011

Victoria cu OKK Belgrad a prilejuit şi debutul lui Zoran Milencovici în Liga Balcanică. Jucătorul timişorean, crescut la CSS Bega şi adus pentru prima oară în lotul echipei mari în urmă cu un sezon de Dragan Petricevic a prins primele sale minute în BIBL. Predrag Badnjarevic l-a trimis în teren în ultimul sfert al meciului, atunci când l-a înlocuit pe Dragoş Andrei. Milencovici a stat pe teren 4:39 de secunde, timp în care a ratat o aruncare de 2 puncte, a reuşit o recuperare defensivă şi una ofensivă şi a comis un fault.

Tânărul jucător al Leilor din Banat spune că nu se aştepta să joace şi e fericit că echipa sa a învins.

Un debut neaşteptat. Echipa a avut nevoie de mine. Sper că nu i-am dezamăgit şi că voi mai evolua în continuare. Mă bucur că jucăm şi noi, sper să îi arătăm antrenorului şi în teren că merităm să fim acolo. Echipa a jucat bine, am pregătit bine meciul. Ştiam multe despre ei şi mă bucur că am învins.

Un alt jucător timişorean care a debutat marţi în Liga Balcanică este pivotul George Toth. Uriaşul de 2.12 a prins ultimele secvenţe ale jocului şi a stat 1:28 de secunde pe teren. Toth a reuşit o recuperare defensivă şi a suferit un fault, pentru un indice de eficienţă 2. Pentru Toth este al doilea debut în aceast sezon, după ce a jucat şi primele sale meciuri în campionat, în Divizia A.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!