Stiri Juniori U20 Feminin

MTS a creat un chestionar dedicat cluburilor sportive

MTS a creat un chestionar dedicat cluburilor sportive

MTS a trimis cluburilor un chestionar intitulat "Cercetare despre situația din sport - Cluburi sportive".

Ministerul Tineretului și Sportului roagă reprezentații cluburilor sportive să își aloce câteva minute pentru completarea acestui chestionar.

Formularul cuprinde o serie de întrebări legate de modul în care pandemia a afectat diversele ramuri sportive, problemele de care s-a lovit un club sportiv în această perioadă și modul în care a încercat să le soluționeze. Totodată, se chestionează și modul în care cluburile sportive au gestionat situația financiară, precum și dacă s-a trimis personal în șomaj tehnic sau dacă sumei alocate din șomajul tehnic este necesară o completare de venit din bugetul propriu.

De asemenea, în cadrul chestionarului, oficialii cluburilor pot să își expună părerea despre modalitatea de accesare a măsurilor de ajutor oferite de Guvernul României, dar și despre implicarea Federației în sprijinul cluburilor pe perioada crizei cauzate de COVID-19. 

Doritorii pot să completeze chestionarul AICI. 

*foto: mts.ro

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!