Stiri Cupa României Masculin

5 coșuri de trei puncte marcate de Karolis Babkauskas în jocul cu U-BT

Paul Olar

Paul Olar
04.10.2015

Dinamo București a obținut o victorie mare în prima etapă. Gruparea din capitală a învins pe U-BT Cluj-Napoca, scor 79-78. Partida a avut loc sâmbătă, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, fiind arbitrată de o brigadă formată din Mircea Șerban, Alin Faur, respectiv Alexandru Anica.

Din start trebuie precizat faptul că trupa lui Aleksandar Todorov a impresionat prin precizia de la distanță. Dinamo a contabilizat un procentaj de 50% din spatele arcului de cerc, după ce a înscris 11/22 de aruncări. Aici, un cuvânt greu de spus l-a avut Karolis Babkauskas.

Lituanianul a bifat 34 de minute pe parchet, remarcându-se cu 19 puncte. Fundașul a strâns 2/3 din interiorul semicercului, alături de 5/7 din spatele arcului de cerc. Totodată, balticul a izbutit 3 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, pentru un indice al eficienței de 23.

Babkauskas a reprezentat, de departe, principala gură de foc dinamovistă în etapa întâi. Karolis a sosit la București din țara natală, de la formația BC Sialuliai.

*Foto: Facebook Red Power is Back

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!