Stiri Cupa României Masculin

A doua victorie în presezon pentru CSA Steaua

A doua victorie în presezon pentru CSA Steaua

După reușita cu KK Zlatibor din primul amical al verii CSA Steaua mai bifează o victorie în presezon, de data aceasta adversara militarilor a fost echipa sârbă OKK Novi Pazar.

Steliștii au învins cu 84-82 formația sârbă antrenată de Oliver Popovic, angrenată în liga Serbiei și în Liga Adriatică 2. Oliver Popovic nu este străin de baschetul românesc, acesta a antrenat SCM U Craiova în sezonul 2015-2016. În acea perioada în lotul craiovenilor se regăsea și Cătălin Burlacu, actualul antrenor al Stelei. 

CSA Steaua continuă pregătirea pentru noul sezon , Cătălin Burlacu va avea o misiune dificilă sa lege relațiile de joc având în vedere faptul că militarii , în afară de staff-ul tehnic, au schimbat și 9 jucători față de sezonul precedent.

*foto : instagram Andrei Mandache

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!