Stiri Cupa României Masculin

Aco Todorov: „Am pierdut acest meci exact în 5 minute”

Aco Todorov: „Am pierdut acest meci exact în 5 minute”

SCM U Craiova a cedat cu scorul de 75-68 partida jucată astăzi, 15 ianuarie, la BTarena în compania lui U BT Cluj-Napoca. Oltenii au făcut o prima repriză bună, pe care au reușit să o câștige la o posesie. Totul s-a schimbat rapid la reluarea jocului, când gazdele au reușit un parțial de 15-0, prin care au intrat în controlul partidei iar avantajul clujenilor nu a mai fost pus în pericol.

Aco Todorov, antrenorul lui SCM U Craiova, a tras concluziile la finalul acestui joc. Tehnicianul oltenilor a remarcat că echipa a pierdut practic partida în 5 minute de joc dar totuși a găsit și câteva aspecte pozitive după acest meci și în principal după întreg turneul de la Cluj-Napoca.

„Am pierdut acest meci exact în 5 minute. Le-am permis un run de 15-0 la începutul sfertului trei. Le-am dat încredere și am pierdut o parte din încrederea noastră. Când am realizat că putem juca, o fost puțin cam târziu. La începutul reprizei secunde ei au făcut câteva ajustări tactice, care ne-au surprins și nu am putut marca. Am pierdut și de fiecare dată când pierzi, ca antrenor, nu ești fericit. Dacă aș privi partea pozitivă, una este că am jucat în fața celei mai puternice echipă din ligă din acest an și am reușit să-i ținem la doar 75 de puncte. Dacă facem abstracție acel sfert trei, probabil ar fi marcat și mai puțin. Am arătat o apărare bun, la fel și ieri. Acest lucru îmi dă speranță că putem concura în fața oricărei echipe din ligă. Sătămână viitoare avem meciuri cruciale pentru a ajunge în top 6, cu Timișoara și Oradea.”

foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Todoroave
    Te-ai molipsit de gargara si apucaturile pretenului tau,cel mai abject manager!

    cu 3 ani în urmă (17.01.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!