Stiri Cupa României Masculin

Aco Todorov și Dragoș Diculescu continuă la SCM Craiova

Aco Todorov și Dragoș Diculescu continuă la SCM Craiova

SCM Craiova a prelungit înțelegerile cu antrenorul Aco Todorov și cu jucătorul român Dragoș Diculescu. 

Astfel, tehnicianul macedonian va petrece al treilea sezon consecutiv pe banca tehnică a oltenilor. Todorov a reușit cea mai mare peformanță din istoria clubului ,reușind să încheie pe locul 4 sezonul competițional 2018/2019.

La nivel de LNBM, antrenorul în vârstă de 47 de ani a mai antrenat pe Dinamo București. În timp ce de-a lungul întregii sale cariere a trecut pe la mai multe echipe de pe teritoriul Europei, printre care și echipele Balkan Botevgrad, Rilski Sportist, Levski Sofia și MZT Skopje. 

În prezent Todorov este și antrenorul Macedoniei de Nord, acesta a condus deja naționala țării sale în primele două partide din preliminariile FIBA Eurobasket 2021.

 
🏀 Continuitate 🏀

⚪🔵 Aco Todorov ⚪🔵 a semnat un nou contract cu echipa din Bănie! Acesta va petrece al 3-lea sezon consecutiv la cârma alb-albaștrilor. 🏀 Antrenorul care a reușit cea mai mare peformanță din istoria clubului ,reușind să termină pe locul 4 în sezonul competițional 2018/2019,este pregătit de o nouă provocare sub culorile ⚪🔵!

Posted by Universitatea Craiova Baschet Fans on Monday, July 6, 2020

De partea cealaltă, Dragoș Diculescu este unul dintre cei mai importanți jucători U23 ai LNBM. Internaționalul român va petrece al doilea sezon consecutiv la SCM Craiova. În stagiunea 2019/2020 a înregistrat medii statistice de 8,8 puncte, 4,2 recuperări și 1,6 pase decisive pentru un indice de 9,2 unități la eficiență. 

Diculescu a jucat la nivel profesionist pentru CSM Steaua București, SCM Timișoara și SCM Craiova. Sportivul și-a petrecut junioratul la  ACS Dan Dacian, CSM Steaua București și CSU Stiința București. 

 
🏀 Dragoș Diculescu back in business 🏀

🏀 Craiova și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai buni tineri baschetbaliști români. Dragoș a mizat pe continuitate și va evolua în tricoul ⚪🔵și în acest sezon. Dragoș Diculescu , component de bază al lotului național al României, a avut evoluții foarte bune, de-a lungul sezonului recent încheiat. Dragoș a devenit unul dintre cei mai importanți jucători români din campionat, jucând nu datorită regulii de U23, ci datorită nivelului la care se pregătește zilnic și randamentului pe care îl are în meciuri. A fost prioritatea numărul 1 multor echipe din LNBM,de aceea ne bucurăm că a ales continuitate la Craiova !

Posted by Universitatea Craiova Baschet Fans on Monday, July 6, 2020

Acestea sunt primele informații din această vară de la SCM Craiova. Reamintim faptul că Tyler Laser și Omari Gudul, jucători care au jucat în echipamentul Craiovei în sezonul anulat din cauza pandemiei de Covid-19, au semnat angajament cu echipe din afara României. 

Citește și: 

*foto: facebook Universitatea Craiova Baschet Fans

4 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Craiova
    Inceputul este promitator din punct de vedere al transferurilor la Craiova. O miscare inteleapta sa iti asiguri in primul rand antrenorul care reprezinta factorul principal in formarea unei echipe competitive. Totodata decizia de a prelungi contractul lui Dragos,unul dintre cei mai buni U23 existenti in momentul de fata in Romania inseamna o miscare inteligenta realizata de club! Presimt ca in acest sezon vor fi mari surprize(ca si transferuri) la Craiova !

    cu 3 ani în urmă (07.07.2020)
    • uplifter:

      Craiova
      Sincer sa fiu, pe mine antrenorul vostru nu ma încântă deloc. Anul trecut, la ce lot ați avut, trebuia sa luptați lejer pt top 4. Și nu a fost nici pe departe asa.
      Dar mai încercați o data sezonul asta, dați-i iarăși un lot bun și vedem ce poate.

      cu 3 ani în urmă (07.07.2020)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    todorov
    pai anul trecut si-a impus ca obiectiv sa castige 1 (un) meci in playoff... cand pleci la drum cu un astfel de obiectiv, rezultatele sunt pe masura.

    cu 3 ani în urmă (07.07.2020)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      todorov
      Acum 2 sezoane si-a propus sa castige un meci in play-off si si-a indeplinit "obiectivul". Chiar daca la inceput mi-a facut o parere foarte buna ceva nu merge acolo: are tot timpul echipa buna, cu buget peste medie dar nu vin rezultatele

      cu 3 ani în urmă (07.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!