Stiri Cupa României Masculin

Aco Todorov: „Sunt dezamăgit de eliminare, dar sunt mândru de echipa mea”

Aco Todorov: „Sunt dezamăgit de eliminare, dar sunt mândru de echipa mea”

SCM U Craiova a oferit un nou meci dramatic, de data aceasta în semifinalele Cupei României contra celor de la CSO Voluntari, scor 81-80.

Antrenorul oltenilor, Aco Todorov, s-a arătat mândru de prestația elevilor săi, care au reușit să recupereze un deficit de 15 puncte, pentru a pierde însă în cele din urmă la o isingură lungime. 

„Acum, la final, poate era mai bine să pierdem la 15 puncte decât la un punct, dar în același timp am arătat că suntem o echipă cu caracter, care nu a cedat când diferența era foarte mare. Au reușit procentaje incredibile la începutul meciului. În momentul în care nu au mai reușit acele procentaje, am reușit să intrăm înapoi în meci. Am reușit să îi oprim, am avut o aruncare să câștigăm meciul. Sunt dezamăgit de eliminare, dar sunt mândru de jucătorii mei.”

Întrebat dacă a pierdut din cauza oboselii și a faptului că a jucat două meciuri la rând, Aco Todorov a spus: 

„Când joci în semifinale, nu există să fii obosit sau nu. Dai ce ai mai bun. Acele două reprize de overtime poate că reprezintă acel punct pe care l-am pierdut. Dar nu putem vorbi în astfel de termeni, pentru că și ei au avut un meci dur în sferturi. Așa că nu cred că oboseala a fost un factor important în meciul acesta.”

*foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Da
    Vreau și eu să felicit echipa Craiovei sezonul acesta! Bravo, sunteți pe drumul cel bun și mă bucur că Diculescu a crescut substanțial alături de voi. Todorov are destule defecte, dar antrenor de baschet e și peste tot a făcut treabă.

    cu 3 ani în urmă (08.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!